עוגיות חמאה עם פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חמאה עם פסים

עוגיות חמאה עם פסים

אם אני אעשה בדיקה אני חושבת שעוגיות חמאה אלו העוגיות שאני מכינה הכי הרבה, אני מאוד אוהבת את המרקם שלהן במיוחד במתכון הזה.
עדין נימוח עוגיות עדינות, עוגיות פשוטות מארבעה מרכיבים תוצאה נהדרת, איזו עדינות נפלאה, רכות ונימוחות ואפילו אפשר להכין עם הילדים.
תראו איזה יפים הפסים על העוגיות קצת שינוי מעוגיות החמאה הרגילות.

24 עוגיות חמאה

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
100 ג’ אבקת סוכר (שקית אחת)
100 ג’ קורנפלור (כוס פחות 4 כפות)
150 ג’ קמח רגיל (כוס + כף נוספת)

הכנות:

  1.  1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 20 דקות לפני שמתחילים. לחתוך אותה לחתיכות / קוביות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק, זה לוקח קצת זמן אז סבלנות.

3. ליצור כדורים קטנים (לשוקלים 20 ג’ כדור) לעשות פסים עם מזלג.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את העוגיות כ 10 – 12 דקות.

יש כאן לוח מידות מומלץ לשמור במועדפים

27481 צפיות 67 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסיםעוגיות חמאה עם פסים

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

היי לדעתי חסר ביצה. הבצק יצא מאוד פירורי וכשהוספתי ביצה הוא היה יותר מאוחד והיה ניתן לעשות צורה

אמיר

שלום ניקי…. ( :
כשאנחנו עושים את העוגיות … הן בדרך כלל “נמסות” קצת ומשטתחות…. מה אני צריך לעשות ?

יעל

היי ניקי..העוגיות האלו מתאימות לעבודה עם ילדים..לתת להם קורצנים וכזה? או שיש לך מתכון אחר שאת יכולה לכוון אותי אליו?

שרה

ניקי היקרה!
הכנתי יצא מעולה!!
שדרגתי עם פקאן על כל עוגייה. יצא אליפות!
תודה על המתכונים

שירי

האם יש תחליף לאבקת הקולנפלור?

רחלי

הי ניקי, קודם כל המתכונים שלך מדהימים.
האם אפשר להכין את הבצק ביד?

תמרה

שלום ניקי
יש לך מתכון לעוגיות חמאה בלי ביצים?
רגילות…בלי אבקות וכאלה….