עוגיות טחינה ושוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

אני אוהבת להכין עוגיות שוקולד צ’יפס, זה עוגיות קלאסיות כשרוצים לפנק את הילדים, לוקח לי פחות מ 10 דקות והעוגיות נכנסות לתנור.
הפעם הוספתי טחינה, נכון שעוגיות טחינה זה דבר נהדר ? אז טחינה בשילוב שוקולד צ’יפס זה מופלא!
עכשיו אפשר להנות משני הטעמים בעוגייה אחת טעימה 🙂

35 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפות יפות טחינה גולמית
190 ג’ קמח (כוס וחצי פחות 2 כפות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן / חום

הכנות:

  • 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.2. להוציא את החמאה 15 דקות קודם מהמקרר.

3. לשים במיקסר את החמאה והסוכר ולהקציף כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהקציף עד שהיא נטמעת בעיסה, להוסיף את הסודה לשתייה טחינה את הקמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

4. להרטיב את הידיים ולהכין עיגולים קטנים (14 ג’) לסדר בתבנית עם רווח בית אחד לשני. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות, לצנן לא לגעת לפני.

כדאי לדעת ש…
העוגיות יוצאות מהתנור רכות ומתקשות בחוץ, לא להגיע למצב שהן יוצאות קשות מהתנור, שמן לא מתאים לפרווה מחמאה, הכוונה לטחינה גולמית.

8001 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפסעוגיות טחינה ושוקולד צ'יפסעוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

גולשים מכינים וממליצים:

עדנה : “חזרתי להגיד:וואי איזה טעים עוגיות מופלאות חבל כל הזמן
תודה על המתכון ועל כל המתכונים המופלאים שלך”

רינא : “העוגיות חוסלו וכבר הכנתי פעם שניה…לא הייה שוקולדציפס לבן שמתי בטעם חמאת בוטנים..פשוט משהו מעלף”

מרים : “אני והקטנה שלי הכנו יחד את העוגיות יצא פשוט מושלם . כל פעם אני מנסה מתכון חדש ויוצא מדהים ואז אני בטוחה שזה מה שהולך לככב לי בצנצנת , ואז אני מנסה עוד מתכון והכל מושלם ! תמיד היה לי חלום שבבית שלי יהיו צנצנות עוגיות והרבה סירים וזה מתגשם לגמרי בזכותך .. תודה”

 

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

הי ניקי
באיזה שלב נכנסת הטחינה?
תודה

רננה

היי ניקי, האם אפשר להחליף את החמאה בכמות שמן מתאימה?

גילה פרץ

כמה זה 150 גר סוכר?

קרין

איך עושים את הצורה של העוגיות מהעיסה?