יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות רולדות מבצק פריך

מגולגלות טחינה וסילאן

30 ינואר 2019
(Visited 25,258 times, 1 visits today)
מגולגלות טחינה וסילאן

מגולגלות טחינה וסילאן

מדברים על בצק פריך המילוי הראשון שעולה לראש זה שוקולד נכון ?
אז הפעם אין אפילו טיפת שוקולד.
אני אוהבת להכין רולדות במיוחד שהבצק כל כך נוח לעבודה קשה לפשל עם הבצק הזה הוא נותן תוצאה נהדרת.
רציתי למלא עם טחינה וסילאן, למי שעדיין לא מכיר טחינה וסילאן ביחד זה חלבה, הוספתי ממרח זה הפך את המילוי למושלם!  טעים ברמה של לקחת כפית וכל רגע לטעום 🙂 אחלה עוגיות לסוף שבוע.

מרכיבים:

בצק:
280 ג’ קמח (2 כוסות)
100 ג’ חמאה קרה
60 ג’ סוכר (רבע כוס)
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
5 ג’ אבקת אפייה (כפית)

מילוי טחינה וסילאן:
3 כפות גדושות טחינה גולמית
3 כפות גדושות סילאן
כף גדושה ממרח חלבה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי פרווה תוצרת בית

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסא הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר את כל המצרכים ולהפעיל אותו על מהירות נמוכה (מגל) עד שיש פירורים גסים מאוד. לעצור את המיקסר ולאסוף את הפירורים לבצק אחיד.

2. לערבב טחינה סילאן וחלבה עד שנוצר ממרח כתמתם ויחסית קשה.

3. לחלק את הבצק לשניים ולרדד למלבן. למרוח מחצית מהמילוי על הבצק לגלגל לרולדה ולהקפיא לשעה פלוס.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לחתוך את הרולדה לפרוסות בעובי 3 – 4 מ”מ ולסדר בתבנית, אפשרות נוספת לסמן חתכים על הרולדה בלי לחתוך לפרוסות.

*6. לאפות כ 25  דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור בקופסא על השיש 4 – 5 ימים, ניתן להקפיא, אני לא ממליצה לוותר על הממרח חלבה זה הרבה יותר טעים.

מגולגלות טחינה וסילאןמגולגלות טחינה וסילאןמגולגלות טחינה וסילאן

מגולגלות טחינה וסילאןמגולגלות טחינה וסילאןמגולגלות טחינה וסילאן

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי תודה רבה!! אני מכינה מתכונים שלך כמעט כל יום בסגר,וכל המשפחה נהנת

הי ניקי,
תודה על ה מתכון המקסים! הכנתי עם חצי כוס שמן וריץ במקום חלב.אמנם הבצק יצא קצת קריע..צריך להשאיר לו יותר עובי…אבל הטעם והפריכות יצא פשוט עולמי!!! אפילו שחשבתי שלא יאהבו כי אצלנו אוהבים בעיקר שוקולד-התחסל הכל!…תודה!

היי (:
תודה רבה על כל המתכונים המיוחדים ♡
אני ממש רוצה להכין !
כיצד ניתן להמיר לעוגיית פרווה?

היי ניקי,
האם אפשר להחליף את הממרח במשהו אחר? ואם כן יש לך רעיון למה אפשר?

אם יש לי חלבה ולא ממרח זה בסדר?

היי ניקי,
יש איזו חלופה לממרח חלבה?
או שאפשר לוותר?

אלה המתכונים של ניקי הנהדרת כל אחד ואחת יכול\ה לנסות להבריא לשנות כראות עיניו . ואם השינוי מצליח נשמח גם לשיתוף