עוגיות קינמון ושוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קינמון ושוקולד צ'יפס

עוגיות קינמון ושוקולד צ'יפס

טעימות טעימות לי היה קשה להתאפק בפניהן בעצם לא התאפקתי 🙂 ולקחתי אחת, שתיים, נו טוב אולי שלוש עוגיות.
אחד הטעמים הכי קלאסיים בעוגיות זה הקינמון אני קוראת לו התבלין הסודי כשמים ממנו במידה הנכונה הוא הוא הופך את המתכון לקסם.
תמיד שואלים אותי מה הטעם המיוחד הזה מה עושה את זה כל כך טעים ?
אני חייבת לומר שזה אחד הדברים שאני שומרת לעצמי כי אם אני אתחיל לומר בבית זה הקינמון אני אקבל פרצופים אז זה סוד שאני משאירה איתי ועכשיו סיפרתי אותו למיליון וחצי גולשים 🙂

45 עוגיות

מרכיבים:

120 ג’ חמאה
120 ג’ סוכר חום בהיר דמררה
60 ג’ סוכר לבן
2 ביצים
3/4 כפית סודה לשתייה
כף א. אינסטנט וניל
כף קורנפלור
3/4 כפית קינמון
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
חצי כוס שוקולד צ’יפס
שליש כוס שוקולד צ’יפס נוסף

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכרים על מהירות נמוכה כשלוש דקות.

2. להוסיף את הביצה להקציף כדקה ולהוסיף את הוניל, קורנפלור סודה לשתייה והקורנפלור.

3. להוסיף את הקמח ואחרי שהכל אחיד להוסיף את החצי כוס שוקולד צ’יפס.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להרטיב את הידיים ולעשות כדורים (14 ג’) לסדר בתבנית על נייר אפייה במרווחים אחד מהשני.

6. לאפות כ 11 דקות, כשמוציאים מהתנור בזריזות לנעוץ בכל אחת המעוגיות 4 – 5 שוקולד צ’יפס, מייד כשמוציאים מהתנור לא להמתין ולעבוד מהר, לתת לעוגיות להתקרר לא לגעת בהן לפני.

4118 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות קינמון ושוקולד צ'יפסעוגיות קינמון ושוקולד צ'יפסעוגיות קינמון ושוקולד צ'יפס

12
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

יש לי רק 100 גרם חמאה
לוותר על העוגיות?

רז סרור

היי ניקי אם אין לי סודה לשתיה?

רחלי

הי ניקי,

תודה על מתכונים אלופים אחד אחד..
אינסטנט וניל הכוונה לאינסטנט פודינג? אין לי…
האם אפשר לוותר?

אביגיל

האם צריך להמיס את החמאה לפני? או שהיא צריכה להיות בטמפרטורת החדר?

ויקי

היי ניקי יש תחליף לקונפלור?

אמא

שלום ניקי יקרה,אפשר להחליף את החמאה בשמן?