


עוגיות שיבולת שועל ממכרות
העוגיות החביבות עליי אני בכלל אוהבת להכין דברים עם שיבולת שועל היא נותנת טעם נהדר לעוגיות ואם עדיין לא אמרתי העוגיות האלה ממכרות! איזה כיף לאכול עוגיות כאלה טעימות תתכוננו להתמכר לעוגיות נהדרות.
60 עוגיות
מרכיבים:
175 ג’ חמאה
3/4 כוס סוכר רגיל
חצי כוס סוכר חום בהיר דמררה
2 ביצים
כפית סוכר וניל
בקערה נפרדת לערבב:
כוס ורבע קמח
2 כוסות שיבולת שועל גסה
שליש כפית מלח
כפית סודה לשתייה
שלושת רבעי כפית קינמון
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן
חצי כוס שוקולד צ’יפס חום
הכנות:
1. להקציף (וו גיטרה) חמאה סוכר וסוכר חום עד שהכל אחיד בערך שתי דקות.
2. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ואת הסוכר וניל
3. זוכרים את הקערה עם היבשים ? תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה להוסיף את היבשים ולערבב עד שהכל אחיד.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. שתי אפשרויות: להרטיב את הידיים ולעשות כדורים קטנים או להניח ערימות קטנות עם כפית על נייר אפייה.
*6. לאפות כ 11 דקות ולצנן.
גולשים מכינים וממליצים:
איילת : “הכנתי עם מחמאה כדי שיהיה פרווה ושוקולד צ’יפס חום בלבד כי זה מה שהיה..
יצא מ-ע-ו-ל-ה!!!! תודה רבה”
הי ניקי,יש לי רק 135 גרם קוואקר. אפשר עדיין להכין?צריך להוסיף משהו במקום ההפרש שחסר?תודה!
היי ניקי, אפשר לעשות שיהיו פרווה?
אם אין לי סוכר חום אז כמה סוכר לבן לשים?
עוגיות מושלמות!!!
אם כבר בריא אז עד הסוף..המרתי את הקמח בכוסמין, במקום חמאה- שמן שקדים ודבש במקום סוכר. זרקתי גם גרעיני חמניה..
סוףףףףףףףף
הכנתי ויצא טעים מאוד. תודה.
לא יודעת למה אבל כל העוגיות נמרחו לי ונהיה פלטה אחת.(לא סותר שזה ממש טעים..)
אולי בגלל שהמרתי כוס קווקר בכוס שקדים טחונים?
אפשר במקום קמח עוד כוס קוואקר?