עוגיות שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד פרווה

עוגיות שוקולד פרווה

עוגיות פאדג’ שוקולדיות תענוג לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס, עוגיות ממכרות וקלות, 20 דקות ויש עוגיות שוקולד חמות על השולחן.
לחובבי השוקולד אלו עוגיות מופלאות.

50 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
שלושת רבעי כוס שוקולד צ’יפס לבן (לא חובה)


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.

2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור, לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות  מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים לשים שוקולד צ’יפס, במידה ושמים לא להשתמש בשקית זילוף אלא להכין בידיים, חשוב לומר שהעוגיות לא משתטחות אלא נותרות כדוריות.

15386 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

טובה : “יצא טעים טעים טעים!!!”

מורן : “הכנתי עכשיו… הילדים חיכו בסבלנות רבה עד שיצא מהתנור ואז טרפנו ביחד, איזה טעים!! עוגיות מושלמות ושוקולדיות, תודה ניקי עשית לנו את הערב”

שלי : “יצאו מעולה!! תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים!:)”

הדס : “עוגיות מעולות! מכינה שוב ושוב ומתחסל..
תודה רבה!”

ניבה : “איזה כיף, קלילות להכנה וממש ממש טעימות! (גם בלי השוקולד לבן כי לא היה לי) מומלץ בחום!”

גילי : “הכנסתי לתנור ,הרגע הוצאתי יצא פשוט מושלם גם מבחינת מראה וגם טעם ,ממליצה בחום”

מרי : “מדהים עד כמה שטעים!
הכנתי מקמח כוסמין והיה טעים ומשובח ביותר!”

דבורי “זה פשוט מדהים!!!
כולם מטורפים על העוגיות”


70
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

אפשר לעשים במקום סוכר אבקת סוכר?

טלי

היי ניקי
ראיתי שהרבה שאלו אם אפשר להפוך אותן לעוגיות ללא גלוטן
רציתי להגיד שניסיתי ויצא מעולה
המרקם קצת רך יותר והן יותר שטוחות מהרגיל
אבל עוגיות מדהימות
רק החלפתי את הקמח לקמח ללא גלוטן
אני השתמשתי בקמח G FREE שהוא תערובת של קמח תירס וקמח אורז

אורטל

שלום ניקי, מה שלומך? כבר כמה שבועות שאני מכינה את העוגיות האלה וכולם מתענגים עליהם. הפעם שכחתי לקנות שוקולד ברמה מספקת, יש לי בסביבות ה150 גר, האם אני יכולה להשלים את החסר עם ממרח שוקולד? ואם כן, כמה בערך היית ממליצה לשים כדי להשלים את החסר (50 גר’)..
תודה רבה מראש

אירית ל

ניקי, אם אני רוצה להשתמש בקקאו ולא בשוקולד, מה הכמות?

דבורי

היי ניקי
זה פשוט מדהים!!!
כולם מטורפים על העוגיות
אין עלייך!!!
תודה דבורי.

מרי

מדהים עד כמה שטעים!
הכנתי מקמח כוסמין והיה טעים ומשובח ביותר!
תודה רבה

1 3 4 5