עוגיות שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד פרווה

עוגיות שוקולד פרווה

עוגיות פאדג’ שוקולדיות תענוג לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס, עוגיות ממכרות וקלות, 20 דקות ויש עוגיות שוקולד חמות על השולחן.
לחובבי השוקולד אלו עוגיות מופלאות.

50 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
שלושת רבעי כוס שוקולד צ’יפס לבן (לא חובה)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.

2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור, לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות  מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

כדאי לדעת ש…
לא חייבים לשים שוקולד צ’יפס, במידה ושמים לא להשתמש בשקית זילוף אלא להכין בידיים, חשוב לומר שהעוגיות לא משתטחות אלא נותרות כדוריות.

12775 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

טובה : “יצא טעים טעים טעים!!!”

מורן : “הכנתי עכשיו… הילדים חיכו בסבלנות רבה עד שיצא מהתנור ואז טרפנו ביחד, איזה טעים!! עוגיות מושלמות ושוקולדיות, תודה ניקי עשית לנו את הערב”

שלי : “יצאו מעולה!! תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים!:)”

הדס : “עוגיות מעולות! מכינה שוב ושוב ומתחסל..
תודה רבה!”

ניבה : “איזה כיף, קלילות להכנה וממש ממש טעימות! (גם בלי השוקולד לבן כי לא היה לי) מומלץ בחום!”

גילי : “הכנסתי לתנור ,הרגע הוצאתי יצא פשוט מושלם גם מבחינת מראה וגם טעם ,ממליצה בחום”

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעין

הכנתי את העוגיות ומחוסר זמן לא שמתי לב שצריך להקציף ובכל זאת הן יצאו מדהים וכל המשפחה חיסלה אותן עד הפירור האחרון..

שושנה

היי ניקי
אמור להיות במתכון אבקת אפיה? כי אני לא רואה שרשום במצרכי. אשמח לתגובתך

רינה ימיני

היי ניקי! האם אפשר לשמור את ההעוגיות לכמה זמן?

חני

היי ניקי,
תמיד הכנתי מתכון עוגיות שוקוציפס קבוע, ועכשיו רציתי לגוון ומצאתי את זה
סופית זה הולך להיות התפריט הקבוע בבית שלי

בתאל

עוגיות ממכרות אני מכינה מראש כפול כי
זה מתחסל

מושקא

הי ניקי,
עדיף שוקולד צ’יפס חום או בלי בכלל?..

גלי

ניקי היקרה והאלופה.התנור שלי לא תמיד תואם את הזמנים שמופיעים במתכון. הן מוכנות כשאני רואה שהן סדוקות כמו בראוניז?