עוגיות שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד פרווה

עוגיות שוקולד פרווה

תענוג לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס, עוגיות ממכרות וקלות, 20 דקות ויש עוגיות שוקולד חמות על השולחן. לחובבי השוקולד אלו עוגיות מופלאות.

50 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
שלושת רבעי כוס שוקולד צ’יפס לבן (לא חובה)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.

2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור, לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות  מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

Dairy-Free Chocolate Cookies

כדאי לדעת ש…
לא חייבים לשים שוקולד צ’יפס, במידה ושמים לא להשתמש בשקית זילוף אלא להכין בידיים, חשוב לומר שהעוגיות לא משתטחות אלא נותרות כדוריות במידה ומכינים כדורים בידיים.

51875 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווהעוגיות שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

טובה : “יצא טעים טעים טעים!!!”

מורן : “הכנתי עכשיו… הילדים חיכו בסבלנות רבה עד שיצא מהתנור ואז טרפנו ביחד, איזה טעים!! עוגיות מושלמות ושוקולדיות, תודה ניקי עשית לנו את הערב”

שלי : “יצאו מעולה!! תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים!:)”

הדס : “עוגיות מעולות! מכינה שוב ושוב ומתחסל..
תודה רבה!”

אליענה: “אני אופה הרבה עוגיות ביומיום שלי אבל כאלו פשוט איןן
הן מושלמות ואין אחד שלא אוהב!
תודה ענקית על מתכון לנצח”

ניבה : “איזה כיף, קלילות להכנה וממש ממש טעימות! (גם בלי השוקולד לבן כי לא היה לי) מומלץ בחום!”

גילי : “הכנסתי לתנור ,הרגע הוצאתי יצא פשוט מושלם גם מבחינת מראה וגם טעם ,ממליצה בחום”

מרי : “מדהים עד כמה שטעים!
הכנתי מקמח כוסמין והיה טעים ומשובח ביותר!”

דבורי “זה פשוט מדהים!!!
כולם מטורפים על העוגיות”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
אופה

צריך להפריד את הביצים??

מיכל חסיד

מה לא עשיתי נכון שזה יצא כזה דביק?

צופיה

ניקי יקרה אני חייבת לומר שהמתכון מעולההה!
העוגיות יוצאות יפות, טעימות ופריכות שאי אפשר לדעת שהן עם שמן ולא חמאה…
תודה רבה על עוד מתכון מנצח!

דבורה

היי ניקי,
איך הם אחרי הקפאה?
שוקלת להכין למשלוחי מנות..

חלי

היי
לא הכי ברור לי איך מכניסים מתכונים למחברת המתכונים
איפה ללחוץ?

כנרת

ניקי…
האתר כבר הרבה זמן בלי החלק העליון של רשימת המצרכים…
הצילווווווו רוצים להכין מטעמים..
תודה.

מאירה

היי ניקי, תודה על האתר החדש!
בעיצוב הקודם היה למתכון הזה גם כמויוטת בגרמים וזה היה לי מאוד נוח למדידה.
יש אפשרות שתהיה אפשרות לראות את המתכונים במידות משקל/נפח ולא רק בכוסות?
תודה רבה!

1 2 3 12