עוגיות עם סוכריות עדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות עם סוכריות עדשים

עוגיות עם סוכריות עדשים

אני מודה שזאת קצת השקעה להכין את העוגיות אבל התוצאה יפהפייה העוגיות האלה יפות אחת אחת. לראות את הפנים של המופתעות של הילדים כשהם ראו את העוגיות פשוט היה לי כיף, היה שווה את ההשקעה.
אפשר להכין את העוגיות עם הילדים ולהעסיק אותם או להפתיע אותם עם קערת עוגיות צבעוניות ויפהפייה. כתבתי פוסט מפורט אבל ממש מפורט אני ממליצה לקרוא בסבלנות, נתתי את הטיפים כדי שיצאו לכם עוגיות כמו שצריך.

40 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
220 ג’ סוכר (כוס + כף נוספת)
ביצה
חצי כפית סודה לשתייה
2 כפות א. שוקולית
כף א. קקאו
180 ג’ קמח (כוס וחצי פחות 3 כפות)
סוכריות עדשים מיני


הכנות:

  1. הפוסט הזה קצת ארוך אני ממליצה שתקראו עד הסוף, למי שאין סבלנות שיקרא את סעיף 4.
  2. 1. את החמאה להוציא 15 דקות לפני מהמקרר, לשים במיקסר יחד עם הסוכר, להקציף עם וו הגיטרה כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהקציף עד שהיא נבלעת לגמרי.

2. להוסיף את הסודה לשתייה, השוקולית והקקאו ולסיים עם הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. שתי אפשרויותזאת מבחינתי האפשרות הכי טובה להכנת העוגיות
אפשרות אחת לעשות כדורים במשקל 12 ג’, לשטח קצת לנעוץ כמה שיותר סוכריות צפוף אחת ליד השנייה, לסדר בתבנית במרווחים, העוגיות משתטחות, לאפות כ 7 – 8 דקות העוגיות יוצאות מהתנור כשהן עדיין רכות ומתקשות בחוץ.
לא לגעת בעוגיות כשהן יוצאות מהתנור, תנו להן להתקרר ורק אז אפשר לגעת.

אפשרות שנייה:
אני מכינה את כל הכדורים מראש ואופה כל פעם 7 – 8 כדורים, לאפות 7 – 8 דקות בערך העוגיות יוצאות רכות (חשוב) מהתנור, עכשיו לעבוד בזריזות ולנעוץ סוכריות בעוגיות, חייבים לעבוד מהר ועדיף לפני שהנפיחות יורדת, מרגע שהעוגיות משתטחות קשה יותר לנעוץ את העוגיות והם יכולות להישבר / נוצרים סדקים, כתבתי שצריך לעבוד מהר ?
לא לגעת בעוגיות אחרי שנעצתם את הסוכריות, תנו להן להתקרר ורק אז אפשר לגעת.

5. באפשרות הראשונה העוגיות גדולות יותר, יש כמה סוגי סוכריות עדשים, אני השתמשתי באיזה שלב בסוכריות עדשים מיני שקניתי בסופר
אני לא ממליצה עדיף שלא לקנות הם מוציאים הרבה צבע מאכל גם הצבעים פחות יפים.
קניתי עוד סוג עדשים מיני שמגיע בקופסאות גדולות, קופסא שקופה מכסה אדום אין לי מושג של איזו חברה
המצב כאן קצת יותר טוב, העדשים נראו יותר טוב היו פעמים שיצא קצת צבע מאכל והיו פעמים שלא יצא בכלל, חשוב להוציא מהתנור בזמן קחו בחשבון שצבע מאכל יכול לצאת.

6. באפשרות השנייה עובדים קצת יותר קשה:
העוגיות יוצאות מקסימות הרבה יותר יפות מהאפשרות הראשונה, לוקח זמן להכין, אי אפשר להכניס כמות גדולה של עוגיות בבת אחת לתנור, כי צריך להספיק לנעוץ את העדשים בעוגיות הסברתי למעלה למה.
עוד חיסרון חלק קטן מהעדשים מתנתק מהעוגיות, בניגוד לאפשרות הראשונה ששם הכל נשאר במקומו, כדאי לקחת את זה בחשבון.

*7. הילדים אלו המבקרים הכי גדולים נכון ? העוגיות התחסלו בכל מצב, לא היה איכפת לילדים מאסתטיקה / גודל סוכריות חסרות, אכלו ונהנו.
אני מציעה שתקראו טוב את שתי האפשרויות ותחליטו מה מתאים לכם, צירפתי למטה תמונה של העוגיות בשתי האפשרויות.

פינת התכל’ס:
להכין כדורים וקצת לשטח, לנעוץ סוכריות בצפיפות, לאפות 7 – 8 דקות ולהוציא מהתנור.

כדאי לדעת ש…
לפרווה אפשר להשתמש במחמאה לא בשמן, אפשר להכין ללא הסוכריות, אפשר להכין 3 – 4 ימים מראש ולשמור בקופסא על השיש. לא לוותר על הסודה לשתייה.

2308 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות עם סוכריות עדשיםעוגיות עם סוכריות עדשיםעוגיות עם סוכריות עדשיםעוגיות עם סוכריות עדשים

עוגיות עם סוכריות עדשיםעוגיות עם סוכריות עדשיםאפשרות א’ מול אפשרות ב’עוגיות עם סוכריות עדשיםעוגיות עם סוכריות עדשים


9
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה ב.ז

מיני מיני עדשים גם טוב? או שהן קטנות מדי?

יפית

אז… באיזה סוג עדשים מומלץ להשתמש?
מה לא ימרח

אסתי

איזה עוגיות יפות! התמונה של העוגיות לא נתנה לי
לדפדף על המתכון והינה העוגיות כבר בתנור, מחכה
לאכול אותן כבר לצד כוס תה חם.
אני במקום חמאה הכנתי עם מרגרינה (אוהבת יותר).
תודה על המתכון.

נחמה

האם ניתן להמיר את החמאה / מחמאה במרגרינה?