חיתוכיות שוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חיתוכיות שוקולד צ'יפס

יש לי המון  מתכונים מתוקים באתר לפעמים אני מוצאת עצמי עוברת על עוגות וקינוחים ומחפשת מה להכין וזה בעייתי בשבילי כי אני רוצה להכין הכל 🙂
אחד הדברים שמאוד חביבים עליי אלו חיתוכיות זה יכול להיות בראוניז ואם לא אז לפחות להכין משהו שוקולד צ’יפס  ושיהיה גם שוקולד, אני משחקת עם השילוב הזה המון ויוצאים לי דברים טובים.
יש הרבה קוביות במתכון הזה יופי של עוגה לשבת ובאמת לא עבודה קשה.

התבנית של התנור

מרכיבים:

250 ג’ חמאה
3 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית אבקה סודה לשתייה
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות אבקת שוקולית
כף שטוחה קקאו
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות קודם מהמקרר.

2. לשים במיקסר את החמאה להוסיף את הסוכר ולהקציף וו הגיטרה במהירות בינונית כשתי דקות, להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה בסבלנות.

3. להוסיף את הסודה לשתייה, תמצית וניל, לערבב את השוקולית והקקאו ולהוסיף למיקסר, להוסיף את הקמח לערבב עד שהכל אחיד ובסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות.

5. לשים נייר אפייה בתבנית להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה בתבנית, לאפות כ 20 דקות או עד שמתייצב אבל עדיין נשאר רך.

6. לקרר ולחתוך לקוביות.

14201 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות שוקולד צ'יפסחיתוכיות שוקולד צ'יפסחיתוכיות שוקולד צ'יפס

חיתוכיות שוקולד צ'יפסחיתוכיות שוקולד צ'יפסחיתוכיות שוקולד צ'יפס

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
מלכי

הי ניקי. האם ניתן לקצוץ שוקולד במקום השוקולד צ’יפס?
ואם כן כמה חבילות שוקולד לקצוץ?

יעל ערב

האם צריך לשים קמח רגיל או טופח?

איריס

האם אפשר להוסיף אגוזים מעל הבלילה ? או עדיף בתוך הבלילה? או בכלל לא?

שלומציון אריאל

ניקי, יש לך רעיון לממתק שאפשר לשים אותו בקופסה והוא לא יהרס?