עוגיות שוקולד צ’יפס ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

שילבתי במתכון הזה שתי אהבות שלי שוקולד צ’יפס ואגוזים, יותר נכון לומר שבעלי מבקש כבר הרבה זמן עוגיות עם אגוזים ורציתי לפרגן לו וגם לילדים אז שילבתי אגוזים ושוקולד צ’יפס בעוגייה, האגוזים נותנים אחלה טעם ובשילוב השוקולד צ’יפס זה יוצא אחלה.
תוך 20 דקות היו לי עוגיות חמות על השיש, זה תמיד מפליא אותי איך בזמן כל כך קצר אפשר להכין דברים טובים בלי השקעה בלי מצרכים מיוחדים וזה עושה כל כך טוב למשפחה. קצת אגוזים קצת שוקולד צ’יפס זה כל מה שצריך.
טיפ קטן שאני אוהבת להשתמש במטבח אני קונה כמות גדולה של אגוזי מלך טוחנת / גורסת וישר להקפאה זה מספיק להמון זמן ותמיד יש לי אגוזי מלך מתי שאני צריכה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
שליש כוס סוכר חום בהיר דמררה
ביצה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
80 ג’ אגוזי מלך גרוסים (קצת פחות מכוס)
230 ג’ קמח (כוס וחצי + 2 כפות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן – חום


הכנות:

1.  להוציא את החמאה 15 דקות קודם מהמקרר, לשים במיקסר להוסיף את הסוכרים להפעיל את המיקסר על מהירות בינונית (וו גיטרה) ולהקציף כשתי דקות.

2. להוסיף את הביצה להמשיך להקציף זה נראה לרגע כמו קוטג’, להקציף עד שהביצה נבלעת ולהוסיף הסודה לשתייה האגוזים והקמח, להנמיך מהירות ולערבב עד שהכל אחיד.

3. בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס לערבב זמן קצר ולעצור את המיקסר.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להרטיב את הידיים להכין כדורים במשקל 14 ג’  לסדר בתבנית עם נייר אפייה עם רווח בינהן. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות התחתית מזהיבה העוגיות עדיין קצת רכות. לצנן.

1511 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזיםעוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזיםעוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזיםעוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזיםעוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

יוליה : “רציתי לשלוח לך תמונה, אבל לא נשאר מה לצלם …
תודה!”


13
תגובות

  הרשם  
עדכן
קובי

היי ניקי, לא כתוב מתי להוסיף את הסודה לשתייה…

שני

היי ניקי, מצטערת אם זו שאלה טיפשית אבל להשתמש בקמח רגיל? יש לי רק תופח בבית, כמה זה נורא?

יוליה ט'

רציתי לשלוח לך תמונה, אבל לא נשאר מה לצלם …
את פשוט אלופה! תודה!

הילה

שאלה ..האם במקום קמח לבן אפשר לשים קמח כוסמין?

בתיה

בוקר טוב.
העוגיות נראות מפתות.
האם ניתן להשתמש בשמן במקום החמאה, או לפחות לחלק את הכמויות בין חמאה/מחמאה ושמן?(ממילא אני מתכוונת לעשות אותן פרווה…)
תודה על תשובתך..

מירב

היי ניקי, הכדורים משתטחים באפייה ?
תודה 🙂