סהרוני שקדים ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים ממכרים!

סהרוני שקדים ממכרים!

עוגיות עדינות ונימוחות, אני אוהבת כשיש טעמים שונים שנפגשים בעוגיות השקדים יוצאים נפלא אני לפעמים מחליפה באגוזי מלך וזה כל כך טעים.
עוגיות נפלאות ליד הקפה למי שאוהב שהעוגיות נמסות בפה מתאימות במיוחד לילדים.

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
120 שמן מ”ל (חצי כוס)
20 ג’ אינסטנט וניל (כף)
כפית סוכר וניל
100 ג’ שקדים טחונים / אגוזי מלך (כוס)
560 ג’ קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק ולהכניס למקרר לשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לקחת חתיכת בצק למי ששוקל זה בערך 25 ג’, מעט ללוש ביד להכין גליל באורך 11 ס”מ ולעגל לסהרון. כדאי מראש להכין תבנית עם נייר אפייה ולהניח את הסהרונים עם רווח בין אחד לשני.

4. לאפות 15 דקות התחתית מזהיבה החלק העליון נשאר לבן, לצנן לא לגעת. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

כדאי לדעת ש…
אי אפשר להחליף הכל לשמן, במקום חמאה אפשר לשים מחמאה. הבצק לא הכי נוח אז לעבוד בסבלנות. העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסא.

75332 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני שקדים ממכרים! / צילום : ניקי ב

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : “עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה .”

שוש : “סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס.”

503
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי
אפשר להשתמש עם חמאה מהמקרר או חייב לתת לה הפשרה שתיהיה רכה?
דרך אגב הכנתי את העוגת טריקולד שלך לחמותי זה היה פשוט wow!!! כולם התלהבו ולא הפסיקו לדבר עליה כמובן אמרתי להם שזה עוד מתכון מכל המתכונים המיוחדים שלך שאני כל הזמן מנסה ועף פעם לא מתאכזבת זה מוסבר בצורה כ”כ ברורה ותמיד יוצא מושלם אז תודה ענקית❤️

דנה

היי ניקי,
הכנתי את זה פעם ראשונה והבצק יצא לי ממש פירורי במיוחד אחרי הקירור.. הצלחתי ממש בקושי לצור מזה נחשים, מה הסיבה?

מירי

היי ניקי ניתן להשתמש בקמח תופח במקום רגיל?

דקלה גבאי

היי ניקי. אני ממש אוהבת את המתכונים שלך. האם הבצק הזה יכול להתאים לעוגת מספרים?

טל

אפשר במקום חמאה מרגרינה?

שיר

היי ניקי,
בכמה שמן אני יכולה להשתמש כתחליף לחמאה? כלומר אני רוצה להשתמש גם בחמאה וגם בשמן כדי להפחית את החמאה

1 29 30 31