סהרוני שקדים נימוחים ורכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכים, אני אוהבת להכין סהרונים במיוחד לשחק ולהכין אותם בטעם שונה  שיהיה מעניין הכנתי בעבר בטעם של קוקוס הפעם התחשק לי להכניס.
טעם וניל עדין כזה וכדי שיהיה מעניין בפה הוספתי שקדים טחונים.  העוגיות האלה מאוד קלילות להכנה בצק פריך עדין ונימוח שעושה חשק לתת ביס. איזה כיף צנצנת העוגיות התמלאה שוב מעניין מתי היא תתרוקן מחדש, יש לכם השערות ?

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
חצי כוס שמן
כף אינסטנט וניל
כפית סוכר וניל
100 ג’ שקדים טחונים
560 ג’ קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה ולהכין סהרונים.

חום בינוני 180 מעלות 12 – 14 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

2. לצנן ולבזוק א. סוכר.

14236 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : “עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה .”

שוש : “סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס.”

411
תגובות

  הרשם  
עדכן
עילי

יקירתי,תהיתי…אם אפשרי להפוך את המתכון לגירסה מלוחה…להשמיט סוכרים ואולי במקום אינסטנט להוסיף כמות זהה של קורנפלור?? אני רוצה את המרקם של עוגיות השקדים רק לכיוון המלוח…מה דעתך? זה נראה לך אפשרי?? מחכה לתשובתך ועצתך,תודה…

סימה מקסימה

היי ניקי, השקדים עם קליפה או מולבנים?

1 24 25 26