סהרוני שקדים ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים ממכרים!

סהרוני שקדים ממכרים!

עוגיות עדינות ונימוחות, אני אוהבת כשיש טעמים שונים שנפגשים בעוגיות השקדים יוצאים נפלא אני לפעמים מחליפה באגוזי מלך וזה כל כך טעים.
עוגיות נפלאות ליד הקפה למי שאוהב שהעוגיות נמסות בפה מתאימות במיוחד לילדים.

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
120 שמן מ”ל (חצי כוס)
20 ג’ אינסטנט וניל (כף)
כפית סוכר וניל
100 ג’ שקדים טחונים / אגוזי מלך (כוס)
560 ג’ קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק ולהכניס למקרר לשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לקחת חתיכת בצק למי ששוקל זה בערך 25 ג’, מעט ללוש ביד להכין גליל באורך 11 ס”מ ולעגל לסהרון. כדאי מראש להכין תבנית עם נייר אפייה ולהניח את הסהרונים עם רווח בין אחד לשני.

4. לאפות 15 דקות התחתית מזהיבה החלק העליון נשאר לבן, לצנן לא לגעת. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

כדאי לדעת ש…
אי אפשר להחליף הכל לשמן, במקום חמאה אפשר לשים מחמאה. הבצק לא הכי נוח אז לעבוד בסבלנות. העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסא.

34042 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני שקדים ממכרים! / צילום : ניקי ב

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : “עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה .”

שוש : “סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס.”

445
תגובות

  הרשם  
עדכן
כהן אורית

לניקי תודה על מתכון העוגיות סהרוני שקדים

פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה
הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

orthy

היי ניקי!
מתביישת לשאול…איך עושים סהרונים???

דניאל

ניקי היי, מה נשמע? האם אפשר להכין עם קמח תופח ואם כן מה הכמוות? בתודה, דניאל.

ליאת

היי ניקי רציתי לדעת למה גם חמאה וגם שמן ואם אפשר לוותר על אחד מהשניים…תודה

נסטיה

היי ניקי , נפלת עליי כמו קסם חיפשתי אתמול כל היום באינטרנט מתכון לסהרונים (אבל לא עם קוקוס) ופתאום זה הופיע היום בניוזלטר ! אז שאני לא אכין אותם ?
יש לי שקדים עם הקליפה הם יתאימו גם? ועוד שאלה החמאה צריכה להיות רכה או מהמקרר ?

idit

מה יהפוך את העוגיות לפרווה לא כולל מעבר למרגרינה? או עדיף לוותר כי יפגע בטעם?

נעה

ניקי שלום,

תודה על המתכון. כיף ונעים שיש הכוונה ועזרה בכל הקשור למטבח והתוצאות בהחלט מרשימות.

רציתי לדעת מהי כמות העוגיות שיוצאת ממתכון זה

1 2 3 28