סהרוני שקדים ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים ממכרים!

סהרוני שקדים ממכרים!

עוגיות עדינות ונימוחות, אני אוהבת כשיש טעמים שונים שנפגשים בעוגיות השקדים יוצאים נפלא אני לפעמים מחליפה באגוזי מלך וזה כל כך טעים.
עוגיות נפלאות ליד הקפה למי שאוהב שהעוגיות נמסות בפה מתאימות במיוחד לילדים.

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
120 שמן מ”ל (חצי כוס)
20 ג’ אינסטנט וניל (כף)
כפית סוכר וניל
100 ג’ שקדים טחונים / אגוזי מלך (כוס)
560 ג’ קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק ולהכניס למקרר לשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לקחת חתיכת בצק למי ששוקל זה בערך 25 ג’, מעט ללוש ביד להכין גליל באורך 11 ס”מ ולעגל לסהרון. כדאי מראש להכין תבנית עם נייר אפייה ולהניח את הסהרונים עם רווח בין אחד לשני.

4. לאפות 15 דקות התחתית מזהיבה החלק העליון נשאר לבן, לצנן לא לגעת. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

כדאי לדעת ש…
אי אפשר להחליף הכל לשמן, במקום חמאה אפשר לשים מחמאה. הבצק לא הכי נוח אז לעבוד בסבלנות. העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסא.

28214 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני שקדים ממכרים! / צילום : ניקי ב

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : “עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה .”

שוש : “סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס.”

438
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

היי נקי, האם ניתן לעשות פרווה?אם כן, מה ניתן לשים במקום החמאה?

תמארי

באסה. זה לא נאפה מבפנים ולמטה כבר היה חום. גם כשהפכתי אותם מבפנים ראו עדיין את הבצק. לא מבינה מה לא היה בסדר.

תמארי

למה הבצק יצא מפורר ולא אחיד?

תמר

היי ניקי, הילדים שלי ממש אוהבים את העוגיות האלה – האם יש דרך להפוך אותו לכשר לפסח? עם קמח תופח לפסח ?

רות

היי ניקי.. אני לוקחת איתי את המתכונים שלך עד אפריקה הרחוקה…
אשמח לדעת כמה כוסות של שקדים קצוצים זה 100 גרם? פשוט אין לי פה משקל (ועוד הרבה דברים אחרים..) תודה לך!!

אלה דנמרק

היי ניקי
הולכת להכין.. :))) אבל לפני כן הגיע הזמן להגיד לך – המתכונים שלך מעולים !! איתך אין לי חשש לנסות כל מתכון, אני יודעת מראש שיצא פצצה ! באמת, האתר שלך המנצח בין הרבה אתרים ברשת.. שבת שלום יקירה

יפית

האם יש צורך באבקת אפייה?