סהרוני שקדים ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים ממכרים!

סהרוני שקדים ממכרים!

עוגיות עדינות ונימוחות, אני אוהבת כשיש טעמים שונים שנפגשים בעוגיות השקדים יוצאים נפלא אני לפעמים מחליפה באגוזי מלך וזה כל כך טעים.
עוגיות נפלאות ליד הקפה למי שאוהב שהעוגיות נמסות בפה מתאימות במיוחד לילדים.

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
120 שמן מ”ל (חצי כוס)
20 ג’ אינסטנט וניל (כף)
כפית סוכר וניל
100 ג’ שקדים טחונים / אגוזי מלך (כוס)
560 ג’ קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק ולהכניס למקרר לשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לקחת חתיכת בצק למי ששוקל זה בערך 25 ג’, מעט ללוש ביד להכין גליל באורך 11 ס”מ ולעגל לסהרון. כדאי מראש להכין תבנית עם נייר אפייה ולהניח את הסהרונים עם רווח בין אחד לשני.

4. לאפות 15 דקות התחתית מזהיבה החלק העליון נשאר לבן, לצנן לא לגעת. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

כדאי לדעת ש…
אי אפשר להחליף הכל לשמן, במקום חמאה אפשר לשים מחמאה. הבצק לא הכי נוח אז לעבוד בסבלנות. העוגיות נשמרות 3 – 4 ימים בקופסא.

28328 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני שקדים ממכרים! / צילום : ניקי ב

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : “עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה .”

שוש : “סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס.”

438
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

היי ניקי היקרה,
כמה זמן להשאיר במקרר?
תודה רבה לך

נצחונה

היי ניקי,מעריצה את המתכונים שלך:-) האם ניתן להחליף את החמאה לשמן? בתי רגישה לחמאה..

ירדן

הי ניקי כתוב לך במתכון 120 מל, אבל לא רשום מה, זה מים? שמן?

רעות כהן

ניקי תודה רבה על מתכון מושלם
חיפשתי כבר הרבה זמן מתכון לסהרונים כאלו וזכרתי שהיה לי קשה לעבוד עם הבצק אז הפעם השארתי אותו במקרר אחרי שעה וכל פעם גלגלתי כמות קטנה לסהרונים. ככה שהבצק לא התחמם בחוץ והיה נוח לעבוד איתו..
יצא ממש ממש טעים תודה רבה!!

הדר

היי ניקי,
מתחשק לי להכין עוגיות שקדים עם קמח כוסמין 70%
האם המתכון הזה מתאים?
ושאלה נוספת, האם ניתן להשתמש בו בקורצן עוגיות?
תודה רבה!
מאוהבת במתכונים שלך ..

עילי

יקירתי,תהיתי…אם אפשרי להפוך את המתכון לגירסה מלוחה…להשמיט סוכרים ואולי במקום אינסטנט להוסיף כמות זהה של קורנפלור?? אני רוצה את המרקם של עוגיות השקדים רק לכיוון המלוח…מה דעתך? זה נראה לך אפשרי?? מחכה לתשובתך ועצתך,תודה…

סימה מקסימה

היי ניקי, השקדים עם קליפה או מולבנים?