יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות שוקולד

עוגיות פאדג' שוקולד

18 אוגוסט 2019
(Visited 34,485 times, 1 visits today)

עוגיות פאדג' שוקולד

כל מה שצריך שתפנו לכם 10 דקות, תביאו את המיקסר אל תשכחו את השוקולד ותוך 15 דקות יש לכם את העוגיות הכי שוות בעולם.
עוגיות רכות פאדג'יות, מרקם שוקולדי  במיוחד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מכורים לשוקולד תתכוננו להתאהב בעוגיות שוקולדיות סופר טעימות.
ליד הקפה או השוקו זה חלום טעים.

70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
30 מ"ל שמנת מתוקה (2 כפות)
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
230 ג' קמח (כוס וחצי + 2 כפות)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, להוסיף את השמנת ולערבב לבלילה חלקה ורכה.

3. להקציף את הביצים עם הסוכר 10 שניות, להוסיף את השוקולד המומס באיטיות ולהקציף עד שהכל אחיד, להוסיף את הסודה לשתייה תמצית וניל ואת הקמח.

4. שתי אפשרויות:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות עם רווח בין אחת לשנייה, אפשרות שנייה עם כפית לעשות ערימות קטנות.

6. להכניס לתנור לאפות כ 8 דקות, העוגיות מאבדות נפח כשהן יוצאות מהתנור והן עדיין רכות, להמתין עד שהן מתקררות.

Chocolate Fudge Cookies

כדאי לדעת ש…
חשוב להוציא מהתנור בזמן שהעוגיות לא יאבדו את המרקם הפאדג' שלהן, רך ושוקולדי. איך מוסיפים סוכריות ? כל ההסברים כאן

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד
עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

הרשם
עדכן
87 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין עם חלב סויה במקום השמנת?

ניקי תודה רבה! הכנתי אתמול ויצא מצויין! שוקולדיות, עשירות ורכות. בעלי חיסל כבר חצי. רוצה לציין שכל פעם שאני מכינה מתכון שלך הוא מצליח! מאה אחות הצלחה כמו שאומרים. תודה רבה לך על מתכונים פשוטים ונהדרים

היי ניקי, האם אפשר ללוש את הבצק ביידים ולא במיקסר?

היי, אפשר לשים במקום ממרח השחר נוטלה?

הי ניקי אפשר להפשיר בצק במיקרוגל ואים לא אז איך??

היי האם אפשר להקפיא את הבלילה ולהכין יום אחרי?

אין לי שמנת/ריצ'
אפשר לשים חלב?