עוגיות פאדג’ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות פאדג' שוקולד

כל מה שצריך שתפנו לכם 10 דקות, תביאו את המיקסר אל תשכחו את השוקולד ותוך 15 דקות יש לכם את העוגיות הכי שוות בעולם.
עוגיות רכות פאדג’יות, מרקם שוקולדי  במיוחד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מכורים לשוקולד תתכוננו להתאהב בעוגיות שוקולדיות סופר טעימות.
ליד הקפה או השוקו זה חלום טעים.

70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
30 מ”ל שמנת מתוקה (2 כפות)
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
150 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
230 ג’ קמח (כוס וחצי + 2 כפות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, להוסיף את השמנת ולערבב לבלילה חלקה ורכה.

3. להקציף את הביצים עם הסוכר 10 שניות, להוסיף את השוקולד המומס באיטיות ולהקציף עד שהכל אחיד, להוסיף את הסודה לשתייה תמצית וניל ואת הקמח.

4. שתי אפשרויות:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות עם רווח בין אחת לשנייה, אפשרות שנייה עם כפית לעשות ערימות קטנות.

6. להכניס לתנור לאפות כ 8 דקות, העוגיות מאבדות נפח כשהן יוצאות מהתנור והן עדיין רכות, להמתין עד שהן מתקררות.

Chocolate Fudge Cookies

כדאי לדעת ש…
חשוב להוציא מהתנור בזמן שהעוגיות לא יאבדו את המרקם הפאדג’ שלהן, רך ושוקולדי. איך מוסיפים סוכריות ? כל ההסברים כאן

5723 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד
עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

היי ניקי, אם אין שמנת
מה ניתן לעשות? יש דרך אחרת?

שבת שלום

אנה

מה אפשר להכניס במקום בייצים שיהיה טבעוני?

שני

היי ניקי(:
את חושבת שמתאים להכניס אגוזי מלך?

עדי

היי ניקי, בדרך לעוד מתכון
הצלחה שלך 🙂
אם שמתי שתי תבניות יחד בתנור, צריך לכוון לטורבו/להוסיף זמן אפיה?
תודה

נעמה

הי, אפשר בלי השמנת או לשים
חלב קוקוס?

תאב

האם אפשר להקפיא את העוגיות