עוגיות פאדג’ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות פאדג' שוקולד

כל מה שצריך שתפנו לכם 10 דקות, תביאו את המיקסר אל תשכחו את השוקולד ותוך 15 דקות יש לכם את העוגיות הכי שוות בעולם.
עוגיות רכות פאדג’יות, מרקם שוקולדי  במיוחד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מכורים לשוקולד תתכוננו להתאהב בעוגיות שוקולדיות סופר טעימות.
ליד הקפה או השוקו זה חלום טעים.

70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
30 מ”ל שמנת מתוקה (2 כפות)
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
230 ג’ קמח (כוס וחצי + 2 כפות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, להוסיף את השמנת ולערבב לבלילה חלקה ורכה.

3. להקציף את הביצים עם הסוכר 10 שניות, להוסיף את השוקולד המומס באיטיות ולהקציף עד שהכל אחיד, להוסיף את הסודה לשתייה תמצית וניל ואת הקמח.

4. שתי אפשרויות:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות עם רווח בין אחת לשנייה, אפשרות שנייה עם כפית לעשות ערימות קטנות.

6. להכניס לתנור לאפות כ 8 דקות, העוגיות מאבדות נפח כשהן יוצאות מהתנור והן עדיין רכות, להמתין עד שהן מתקררות.

Chocolate Fudge Cookies

כדאי לדעת ש…
חשוב להוציא מהתנור בזמן שהעוגיות לא יאבדו את המרקם הפאדג’ שלהן, רך ושוקולדי. איך מוסיפים סוכריות ? כל ההסברים כאן

28048 צפיות 48 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד
עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

העוגיות שוקולד הכי טובות שיצא לי להכין.לא לוותר על נגיעת ספירנקלס למעלה ובדיוק 8 דק. תודה ניקי!

עדן

שלום האם יש אופציה להפוך את המתכון לפרווה ויצא עדיין טעים ?

שירה כהן

היי ניקי,תודה רבה על המתכון הוא נהדר.
יש לי שאלונת,אני הכנתי את העוגיות הללו בפעם הראשונה ויצאו בדיוק כמו שלך ובפעם השנייה זה כנראה התפקשש ולא יצא במרקם פאדגי אבל אני לא יודעת למה.אולי כי עירבבתי הכל יותר במיקסר?
יודעת אולי למה?
ושוב תודה רבה

יפה לוי

יצא מהמם… תודה!

נועה סרי

היי ניקי, יש אפשרות להשתמש הקמח תופח במקום קמח רגיל ואם כן מה הכמות לקמח תופח?

עדי

האם ניתן להחליף בקמח מצה ומה הכמות?