עוגיות פאדג’ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות פאדג' שוקולד

כל מה שצריך שתפנו לכם 10 דקות, תביאו את המיקסר אל תשכחו את השוקולד ותוך 15 דקות יש לכם את העוגיות הכי שוות בעולם.
עוגיות רכות פאדג’יות, מרקם שוקולדי  במיוחד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מכורים לשוקולד תתכוננו להתאהב בעוגיות שוקולדיות סופר טעימות.
ליד הקפה או השוקו זה חלום טעים.

70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
30 מ”ל שמנת מתוקה (2 כפות)
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
230 ג’ קמח (כוס וחצי + 2 כפות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל חלק, להוסיף את השמנת ולערבב לבלילה חלקה ורכה.

3. להקציף את הביצים עם הסוכר 10 שניות, להוסיף את השוקולד המומס באיטיות ולהקציף עד שהכל אחיד, להוסיף את הסודה לשתייה תמצית וניל ואת הקמח.

4. שתי אפשרויות:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות עם רווח בין אחת לשנייה, אפשרות שנייה עם כפית לעשות ערימות קטנות.

6. להכניס לתנור לאפות כ 8 דקות, העוגיות מאבדות נפח כשהן יוצאות מהתנור והן עדיין רכות, להמתין עד שהן מתקררות.

Chocolate Fudge Cookies

כדאי לדעת ש…
חשוב להוציא מהתנור בזמן שהעוגיות לא יאבדו את המרקם הפאדג’ שלהן, רך ושוקולדי. איך מוסיפים סוכריות ? כל ההסברים כאן

15524 צפיות 73 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד
עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

עוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולדעוגיות פאדג' שוקולד

43
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיאנה

היי האם אפשר להפחית בכמויות הסוכר? זה יפגע במרקם העוגיה? מעדיפים עוגיות פחות מתוקות

אלה

היי ניקי
מעריצה מושבעת! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד חלב ואולי אבקת קקאו?
תודה רבה❤️❤️

נועם

לא נוהגת לכתוב תגובות אבל העוגיות באמת מצויינות!! תודה

שלום

אשמח לדעת כמה מ”ל זה כף, כמה זה כפית, וכמה זה כוס

גילה

הפרסומות עם הסירטונים נורא מפריעים, הם מעכבים את פתיחת האפליקציה ולפעמים הם לא הולמים

תהלה

הי ניקי יקרה,
המסתי את השוקולד ובאה להכניס את השמנת ומגלה שהיא מקולקלת
יש תחליף??