


עוגיות שוקולד סדוקות
העוגיות הכי פשוטות כאלה שיש בכל מטבח ממלאות את הצנצנת ככה שאפשר לנשנש מידי פעם. התחשק לי עוגיות שוקולד רציתי לפנק את הילדים.
10 דקות הכנה והעוגיות נכנסו לתנור יש יותר קל מזה ?
לא לקח הרבה זמן והעוגיות היו על השולחן שוקולדיות חמות וטעימות, הילדים חיסלו אותן בכיף.
50 עוגיות
מרכיבים:
200 ג’ חמאה בטמ”פ
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס ממרח השחר העולה
קורט מלח
350 ג’ קמח תופח (שתיים וחצי כוסות)
הכנות:
1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק אחיד.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
3. להכין כדורים קטנים (14 ג’) ולסדר בתבנית.
4. לאפות 10 דקות, נוצרים סדקים בעוגיות ואז להוציא החוצה. העוגיות מאבדות מהנפח כשהן יוצאות מהתנור.
41798 צפיות 2 צפיות היום
הי ניקי! אפשר לשים שוקולד מומס במקום ממרח שוקולד? תודה מראש..
טעים טעים טעים!!
ניקי, המתכונים שלך –
הם פשוט ” לקום מהספה” ולהכין….
אין עליך!!
עוגיות נהדרות, טעימות מאוד ועוד בלי ביצים! הוספתי פצפוצי ריזס קיסס. מצוין.
כמה אבקת אפייה צריך לשים עם קמח רגיל כדי שיהיה קמח תופח??
המתכונים שלך ממש טובים… כל מי שטועם פשוט נהנה…
תודה
עוגיות מעולות!!! הילדים התלהבו מאוד וכעת מכינה נגלה כפולה.
מפחיתה בסוכר ומוסיפה טיפונת מים להקל על התגבשות הבצק. היי ברוכה.
היי, כמה זמן להשאיר את החמאה בחוץ?
אפשר להחליף את הנוטלה בממרח לוטוס?