עוגיות סנדוויץ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות סנדוויץ שוקולד

עוגיות סנדוויץ שוקולד

אני מאוד אוהבת עוגיות, המראה הכי יפה אצלי במטבח זה צנצנת עוגיות ריקה 🙂 מאוד התחשק לי עוגיות עדינות אבל לא סתם עוגיות אז הוספתי גם שוקולד, במחשבה נוספת העוגיות מושלמות גם בלי השוקולד.
העוגיות יצאו מהתנור יש ריח טוב במטבח, הילדים מתחילים להגיע לבדוק האם אפשר לטעום. אני ממתינה שיתקרר שמה שכבת שוקולד בכל עוגייה סוגרת עם עוגייה נוספת
אני רואה שאין מצב למלא את הצנצנת העוגיות אפילו לא יגיעו אליה.
תמיד אפשר להכין עוד סיבוב של עוגיות. מתכון שנותן עוגיות קלות וטעימות, הילדים התמכרו אליהן.

35 עוגיות סנדוויץ

מרכיבים:

160 ג’ חמאה קרה
120 ג’ קורנפלור (כוס)
150 ג’ קמח (כוס + כף)
2 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

ממרח שוקולד


הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר יחד עם שאר המצרכים לעבד אותם לגושי בצק גסים לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור. להכניס למקרר לחצי שעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ צורות, לסדר בתבנית עם נייר אפייה להכניס לתנור ולאפות כ 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית, לצנן לא לגעת לפני.

4. למרוח שוקולד על כל עוגייה ולסגור עם עוגייה נוספת מעט ללחוץ.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה מילוי שאוהבים, ריבת חלב, ריבת תות, ממרח חלבה, אפשר להקפיא את העוגיות, נשמרות בקופסא 3 – 4 ימים. שמן לא מתאים כאן.

11536 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולד

עוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולד


164
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר

היי ניקי!!זה אמור לצאתהבצק דביק?יצא לי נורא דביק

חן

הי ניקי
יש לי רק 100 גרם מחמאה ואני רוצה את זה פרווה. זה יזיק מאד אם אני ישלים ל160 עם שמן?

אסתר

שלום ניקי:)
האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה?

ענת

ערב טוב ניקי, מה שלומך? רציתי לשאול האם אפשר להשאיר את הבצק במקרר למשך הלילה ורק למחרת לאפות את העוגיות? תודה רבה

ג'ולי

היי חסר לי 30גרם חמאה אפשר להוסיף 30 גרם מרגרינה במקום

1 8 9 10