עוגיות סנדוויץ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות סנדוויץ שוקולד

עוגיות סנדוויץ שוקולד

אני מאוד אוהבת עוגיות, המראה הכי יפה אצלי במטבח זה צנצנת עוגיות ריקה 🙂 מאוד התחשק לי עוגיות עדינות אבל לא סתם עוגיות אז הוספתי גם שוקולד, במחשבה נוספת העוגיות מושלמות גם בלי השוקולד.
העוגיות יצאו מהתנור יש ריח טוב במטבח, הילדים מתחילים להגיע לבדוק האם אפשר לטעום. אני ממתינה שיתקרר שמה שכבת שוקולד בכל עוגייה סוגרת עם עוגייה נוספת
אני רואה שאין מצב למלא את הצנצנת העוגיות אפילו לא יגיעו אליה.
תמיד אפשר להכין עוד סיבוב של עוגיות. מתכון שנותן עוגיות קלות וטעימות, הילדים התמכרו אליהן.

35 עוגיות סנדוויץ

מרכיבים:

160 ג’ חמאה קרה
120 ג’ קורנפלור (כוס)
150 ג’ קמח (כוס + כף)
2 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

ממרח שוקולד

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר יחד עם שאר המצרכים לעבד אותם לגושי בצק גסים לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור. להכניס למקרר לחצי שעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ולקרוץ צורות, לסדר בתבנית עם נייר אפייה להכניס לתנור ולאפות כ 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית, לצנן לא לגעת לפני.

4. למרוח שוקולד על כל עוגייה ולסגור עם עוגייה נוספת מעט ללחוץ.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה מילוי שאוהבים, ריבת חלב, ריבת תות, ממרח חלבה, אפשר להקפיא את העוגיות, נשמרות בקופסא 3 – 4 ימים. שמן לא מתאים כאן.

20013 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולד

עוגיות סנדוויץ שוקולדעוגיות סנדוויץ שוקולד

172
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל אטון

ניקי וו לישה או גיטרה?

מיכל אטון

ניקי וו לישה או גיטרה ?

בת אל

הי, ניקי
מועדים לשמחה!

אפשר למרוח ריבה? אם כן, לפני אחרי האפיה?

תודה רבה!!!

תהלה

האם העוגיות האלה יהיו טובות להכין סנדוויצים עם גלידה בינהם?

פרל

הי ניקי, נראות מעולה.
אין לי מעבד מזון, אפשר להשתמש במקסר עם K?
ואם כן, החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר?

חופית שער

ניקי היי,

כמה זמן העוגיות נשמרות לאחר אפיה?

שירי

היי ניקי,

הכנתי את העוגיות והן יצאו טעימות ופריכות להדהים!!

כמובן שאכין שוב בימים הקרובים…
אשמח לטיפ – כיצד אני מפרידה את הצורה לאחר שקרצתי אותה בלי שהיא תיהרס?
(במיוחד אם מדובר בצורה קצת מורכבת – חיות,דובון וכו’…)
כדי להקל על העניין ניסיתי להוציא את המסגרת של הבצק אבל לא הצלחתי כי הבצק התפרק לי ביד…
חשבתי גם אולי להעביר את הבצק המרודד לנייר האפייה ורק אז לקרוץ.. זה יעבוד לדעתך?
ועוד דבר- מה העובי המומלץ של הבצק המרודד? נראה לי שהן יצאו לי דקות מדי..

תודה 🙂