עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן
כמה דברים טעימים בעוגייה אחת, שוקולד שני סוגים אגוזים בשביל מרקם מעניין מעט וניל שישתלב עם השוקולד וכמובן לא שכחתי את השוקולד הלבן מעל, זה הרי נותן את כל היופי כאן. העוגיות האלה הגיעו כי הילדים ביקשו משהו מתוק ואני החלטתי להשקיע אבל מכל הלב. נכון עוגיות יפהפיות ?
35 עוגיות
מרכיבים:
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב
60 ג' חמאה
ביצה
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
50 ג' אגוזים גרוסים
210 ג' קמח (כוס וחצי)
כפית תמצית וניל
2 כפות מיץ תפוזים
מטבעות שוקולד לבן
הכנות:
1. להקציף / להקרים 50 ג' חמאה יחד עם הסוכר זה נראה כמו פירורים, להוסיף ביצה.
2. להמיס שקולד ושארית החמאה לקרם אחיד ולהוסיף למיקסר יחד הווניל תפוזים האגוזים והקמח.
3. ליצור כדורים קטנים (בצק דביק לא להתרגש) לנעוץ בכל כדור מטבע לקרר כ 40 דקות
4. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות ב 180 מעלות 7 דקות.
המלצה להכין את כל הכדורים קודם לשטוף את הידיים ואז לנעוץ את המטבעות ככה השוקולד הלבן נשאר נקי.