יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

3 יוני 2015
(Visited 3,007 times, 1 visits today)
עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

כמה דברים טעימים בעוגייה אחת, שוקולד שני סוגים אגוזים בשביל מרקם מעניין מעט וניל שישתלב עם השוקולד וכמובן לא שכחתי את השוקולד הלבן מעל, זה הרי נותן את כל היופי כאן. העוגיות האלה הגיעו כי הילדים ביקשו משהו מתוק ואני החלטתי להשקיע אבל מכל הלב.  נכון עוגיות יפהפיות ?

35 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
60 ג’ חמאה
ביצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
50 ג’ אגוזים גרוסים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
כפית תמצית וניל
2 כפות מיץ תפוזים

מטבעות שוקולד לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי פרווה תוצרת בית

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסא הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

1. להקציף / להקרים 50 ג’ חמאה יחד עם הסוכר זה נראה כמו פירורים, להוסיף ביצה.

2. להמיס שקולד ושארית החמאה לקרם אחיד ולהוסיף למיקסר יחד הווניל תפוזים האגוזים והקמח.

3. ליצור כדורים קטנים (בצק דביק לא להתרגש) לנעוץ בכל כדור מטבע לקרר כ 40 דקות

4. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות ב 180 מעלות 7 דקות.

המלצה להכין את כל הכדורים קודם לשטוף את הידיים ואז לנעוץ את המטבעות ככה השוקולד הלבן נשאר נקי.

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

הרשם
עדכן
55 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
ראיתי בעבר מתכון שלך עם מטבע שוקולד שמוסיפים לאחר האפיה…אני לא מוצאת אותו
תוכלי לצרף אותו?
תודה
יהודית

היי אשמח לדעת היכן רוכשים מטבעות שוקולד לבן? ואם לא אמצא מה ניתן לשים במקום שוקולד לבן קוביות?

האם אפשר להקפיא את העוגיות?
יש אירוע בעוד כשבועיים…

ניקי יקרה,
הכנתי לפני יומיים ויצא מקסים!
הבעל ביקש עוד אז היום אני מכינה שוב…
רק שאלה קטנה:
הן יצאו יבשות מבחוץ ובפנים רטובות.
כך זה צריך להיות?

הי ניקי.
האם הכרחי הקירור לפני האפיה או שאפשר לאפות מיד אחרי שיוצרים את הכדורים?

הי ניקי יקרה מה שלומך?
את יודעת אם אנעץ בכל עוגיה מטבע שוקולד רגיל שמוטבע עליו כיתוב, האם זה יימס באפיה או שהכיתוב יישאר?
כנ”ל עם קוביית שוקולד לבן פרה..

מתה על העוגיות האלה. אני מכינה אותם לפחות פעם בחודש. עם שמן קוקוס וקמח כוסמין. המון המון תודה. את נהדרת