עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

כמה דברים טעימים בעוגייה אחת, שוקולד שני סוגים אגוזים בשביל מרקם מעניין מעט וניל שישתלב עם השוקולד וכמובן לא שכחתי את השוקולד הלבן מעל, זה הרי נותן את כל היופי כאן. העוגיות האלה הגיעו כי הילדים ביקשו משהו מתוק ואני החלטתי להשקיע אבל מכל הלב.  נכון עוגיות יפהפיות ?

35 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ שוקולד חלב
60 ג’ חמאה
ביצה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
50 ג’ אגוזים גרוסים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
כפית תמצית וניל
2 כפות מיץ תפוזים

מטבעות שוקולד לבן

הכנות:

1. להקציף / להקרים 50 ג’ חמאה יחד עם הסוכר זה נראה כמו פירורים, להוסיף ביצה.

2. להמיס שקולד ושארית החמאה לקרם אחיד ולהוסיף למיקסר יחד הווניל תפוזים האגוזים והקמח.

3. ליצור כדורים קטנים (בצק דביק לא להתרגש) לנעוץ בכל כדור מטבע לקרר כ 40 דקות

4. לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות ב 180 מעלות 7 דקות.

המלצה להכין את כל הכדורים קודם לשטוף את הידיים ואז לנעוץ את המטבעות ככה השוקולד הלבן נשאר נקי.

9796 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

עוגיות שוקולד אגוזים ושוקולד לבן

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

מתה על העוגיות האלה. אני מכינה אותם לפחות פעם בחודש. עם שמן קוקוס וקמח כוסמין. המון המון תודה. את נהדרת

מיכל

הי ניקי,
הכנתי את העוגיות אתמול בלילה בלי לאפות והשארתי אותן לילה שלם במקרר. הבוקר אפיתי 7 דק כמו שכתוב אבל הן יצאו רכות..החלק העליון מעט קריספי והתחתון רך ומרגיש לא אפוי. הוספתי 2 דק של אפיה קיררתי אותן וזה לא שינה את המצב. לאפות עוד?

מיכל

היי ניקי!
באיזה אגוזים מדובר?מלך/פקאן?
תודה רבה!

דניאלה

הי ניקי
מתכוונת להשתמש בעוגיות האלו לגן כי בני הוא אבא של שבת…
חשבתי לצייר סיימלי על המטבעות.
בגלל גיל הילדים אני חושבת שאוריד את האגוזים. לשים משהו במקום או לשנות משהו?

נעמה נחמני

מניסיון הכנתי כמות כפולה, ואלו העוגיות הכי טעימות שהכנתי אי פעם, והכנתי הרבה עוגיות מהאתר שלך, אלו מנצחות ב-ג-ד-ו-ל!!

הודיה

היי ניקי. כמה זה בכוסות 50 גר’ אגוזים?

=== אורנה ===

היי ניקי

שאלה – אחרי הקירור הם יכלים להיות אחד על השנ מבלי שידבקו ?

והאם יש לך את אותו רעיון עם בצק לבן ומטבע שוקולד חום ?