עוגיות נוטלה מושלגות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות נוטלה מושלגות

עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.

מרכיבים:

120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)


הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.

2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

7547 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות נוטלה מושלגות  כמה שהן יפות ♥

גולשים מכינים וממליצים:

מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂


149
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי מה זה אומר להקרים?

מאיה

היי ניקי, כמה ימים העוגיות יכולות להישאר טריות? אוכל להכין אותן היום ושיהיו טובות לתת אותן לעוד שלושה ימים?

שני

היי ניקי תודה! תודה! על מתכון מנצח אין דברים כאלה
א ל ו פ ה !

1 8 9 10