עוגיות נוטלה מושלגות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות נוטלה מושלגות

עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.

מרכיבים:

120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.

2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

24203 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות נוטלה מושלגות  כמה שהן יפות ♥

גולשים מכינים וממליצים:

מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂

164
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי, אני מעוניינת להכין את העוגיות לארוז בצלופן ולתת מתנה לחברים ובני משפחה לכבוד החג. חושבת שזה מתאים או שיש לך רעיון אחר מתאים יותר? תודה

אריאלה

ביצים לא אפויות

רחלי לי

היי ניקי,
בוקר טוב. רציתי לשאול אותך האם ניתן להחליף את הנוטלה בממרח פסק זמן?

תודה רבה!

1 9 10 11