


עוגיות נוטלה מושלגות
עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.
מרכיבים:
120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)
הכנות:
1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.
2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.
3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.
עוגיות נוטלה מושלגות כמה שהן יפות ♥
גולשים מכינים וממליצים:
מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂
האם ניתן להמיר מחצית מכמות החמאה בשמן? אם כן, מהו יחס ההמרה?
היי.. האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה ? וכמה ?
או שחובה קמח תופח ?
היי, כמה ימים העוגיות מחזיקות, שאפשר לאכול אותן והן עדיין טעימות וטריות?
ניקי, העוגיות יצאו יפה, אבל ממש לא מושלגות, הסוכר נמס באפייה, ככל הנראה, מה עושים?
היי ניקי מה זה אומר להקרים?
היי ניקי, כמה ימים העוגיות יכולות להישאר טריות? אוכל להכין אותן היום ושיהיו טובות לתת אותן לעוד שלושה ימים?
היי ניקי תודה! תודה! על מתכון מנצח אין דברים כאלה
א ל ו פ ה !