עוגיות נוטלה מושלגות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות נוטלה מושלגות

עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.

מרכיבים:

120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.

2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

22928 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות נוטלה מושלגות  כמה שהן יפות ♥

גולשים מכינים וממליצים:

מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂

162
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי נשמע מעולה,
ממיסים את החמאה לפני שמקציפים?

שם

שלום ניקי,
קודם כל לציין שהאתר שלך יוצא מין הכלל ושאת תותחית אמיתית !
ולעניין העוגיות ובהסתמך על הטעם שלך ( שאני בטוחה מעולה ) מה לדעתך
יוצא יותר טעים : העוגיות המושלגות עם השוקולד או המתכון החדש הזה עם
הנוטלה ??? אני רוצה להכין ומתלבטת … עזרי לי להחליט בבקשה ותודה מראש 🙂

שם

ערב טוב ניקי,
כמה עוגיות יוצאות מהכמות הזו בבקשה ?
תודה רבה על האתר הניפלא והרענן תמיד !

שם

פששששששש נראה שווה. בכלל, הכל אצלך באתר נראה ממש פשוט.
אפשר להיות בת בית אצלך?:-)

שם

אלירן (לא רשום) | 14.06.2012 – 08:24
בוקר טוב לך ניקי רציתי לישאול לבן הקטן שלי יש מחר הפסקה מתוקה והוא צריך להביא משהוא מתוק לימכור את חושבת שאים אני יכין את העוגיות הנל בסלסלות ניר מעוטרות זה יצא טוב או עדיף שאני האפה קודם ואז אניח בנירות המעוטרות אשמח לתשובה שיהיה לך יום הכי מקסים ותודה איריס

שם

היי ניקי , גם כאן יש לי שאלה =]
הבצק של העוגיות יצא לי במרקם קרמי , יציב -לא ניתן היה לעבד אותו ביד , כעת הכנסתי להקפאה , האם הכל בסדר ועשיתי נכון ?

שיר א

שיר א (לא רשום) | 20.06.2012 – 17:44
ניקי היי, מה שלומך? העוגיות האלה פשוט מעולות תוך פחות משעה הם חוסלו לגמרי חחח…דרך אגב הכנתי גם את הסלט גזר והוא נהדר …תודה ניקי על כל המתכונים שלך שתמיד יוצאים מוצלחים, קלים וכמובן טעימים … שיר א

1 2 3 11