עוגיות נוטלה מושלגות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות נוטלה מושלגות

עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.

מרכיבים:

120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.

2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

22940 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות נוטלה מושלגות  כמה שהן יפות ♥

גולשים מכינים וממליצים:

מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂

162
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל ברוטמן

היי ניקי, האם אפשר להחליף את הנוטלה בממרח שוקולד השחר?

Michelle

היי ניקי,
הכנתי היום בפעם השניה (בפעם הראשונה עשיתי טעות והמסתי את החמאה במיקרו והעוגיות נפלו).
הפעם נראה שהצליח לי!!! העוגיות נראות מעולה (לא כמו בתמונה – חלק מהסוכר נבלע בעוגיה אבל עדיין מעולה) תפוחות ויפות. עוד לא טעמתי כי הן עדיין חמות… מחר טעימת המבחן. תודה רבה!!!

Michelle

היי ניקי, הכנתי עכשיו אבל העוגיות נמעכו… מה יכולה להיות הסיבה?
התנור חומם מראש ל 180 העוגיות היו 7 דקות בתנור.
מה שכן – חיממתי את החמאה במיקרו אבל לא עד שנמסה – רק עד שהתרככה מעט כדי שתהיה אפשרות לערבב אותה.
תודה רבה.

יעל בן ברוך

היי ניקי יש לי מיקסר ידני והחמאה קשה ולא מתערבבת עם שאר החומרים אפשר להמיס במיקרו?

לאה

היי, האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה אם כן מה הכמויות?
תודה 🙂

רינת רם

מה זה קרם נוטלה? לא מכירה…

גלי

הי ניקי,
יש לי מיקסר ידני, הכוונה להקרים את החמאה והסוכר בוו גיטרה או ברגיל?
תודה רבה