עוגיות נוטלה מושלגות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות נוטלה מושלגות

עוגיות נוטלה מושלגות, עד שלא מכינים את העוגיות האלה אי אפשר להבין כמה הן טובות ואז מכינים שוב ושוב ושוב.

מרכיבים:

120 ג` חמאה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
חצי כוס ממרח נוטלה
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות קמח)
100 ג’ א. סוכר (שקית)

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להוסיף את הנוטלה ובסוף את הקמח.

2. להקפיא לשעה, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר וליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 7 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

17257 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות נוטלה מושלגות  כמה שהן יפות ♥

גולשים מכינים וממליצים:

מיטלי1: ניקי יקרה, מה שלומך?
אתמול הכנתי את העוגיות האלו ואני חייבת לומר שהן פשוט מדהימות!!!
המרקם מעולה והטעם חלומי!! כל ביס הוא עונג צרוף. ניקי את פשוט אלופה!!
המתכונים הנהדרים והפשוטים שלך הופכים כל חובב בישול/אפיה למאסטר שף 🙂

158
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי ניקי, העוגיות עכשיו בתנור, מה זה חום בינוני? בערך.. תודה מראש

Shani

היי ניקי, רציתי לשאול האם חמאה מומסת או רכה? תודה מראש

מאיה

היי ניקי ררציתי לשאול אותך להקציף את כל המצרכים עם המקציף? או עם הוו גיטרה?

אליס

היי ניקי
האם זה בסדר להקפיא את הבלילה ליותר משעה? אני פשוט חייבת לצאת ולא בטוח שאחזור בזמן

לילך

היי ניקי, את חושבת שאפשר להחליף את הנוטלה בנוגט?

שירה

בוקר טוב ניקי, אני רוצה להמיר את הנוטלה בממרח שוקולד אגוזים ואת החמאה במחמאה כדי ‘לפרוות’ את המתכון. אמור להצליח לי?

קרולינה כהן

היי ניקי! היום אני מכינה את העוגיות מושלגות נוטלה! אבל הייתי רוצה לדעת האם נתן לשמור אותן בקופסא במקרר ולא יקרה להן כלום…? תודה 🙂 אהה ועוד שאלה קטנטונת.. מזג אוויר חם היום אז איך אפשר לעבוד עם בצק מסוג זה במצב כזה..?