יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד

13 מרץ 2016
(Visited 9,427 times, 1 visits today)
עוגיות שוקולד רכות

עוגיות שוקולד רכות

עוגיות שוקולד, פינוק של עוגיות לכל המשפחה, טעם נפלא של שוקולד בכל עוגייה. עוגיות מהסוג שנחטפות במהירות אחת אחרי השנייה. טעימות מאוד והכי שוות.

18 עוגיות

מרכיבים:

75 ג’ חמאה בטמפרטורת החדר
שליש כוס סוכר
רבע כוס סוכר חום בהיר דמררה
ביצה
2 כפות גדושות שוקולית
140 ג’ קמח (כוס אחת)
שליש כוס שוקולד צ’יפס לבנים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות, להדליק אותו כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכרים במשך כמה דקות להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים.

3. ליצור כדורים קטנים לאפות ב 180 מעלות כ 9 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל: “קודם כל רציתי לאמר לך תודה ענקית על המתכונים הקלים והטעימים, כל מה שעשיתי מהאתר שלך הצליח בגדול.
הכפלתי כבר מההתחלה את הכמויות ,
שמתי 1/3 כוס שמן במקום חמאה
והעוגיות יצאו נהדר.”

ענבר : “הכנתי את העוגיות כמובן הכפלתי כמויות מראש והמתכון מעולה.”

מלי : “חייבת לציין שחיפשתי הרבה זמן מתכון לעוגיות- שיהיה קל וטעים. וזה פשוט מתכון מנצח. ממש ממש מוצלח. אני לא מפסיקה לזלול (;
תודה רבה!”

נאוה : “מראש חייב להכפיל כמויות!!! הילדים שלי הביאו לכיתה וגם החברים אכלו ושיבחו!!!!”

הרשם
עדכן
72 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי.תודה על המתכון.מנסה עכשיו.יש מצב שהעוגיות ממש רכות כשמוצאים מהתנור?
תודה!

היי ניקי
תודה על המתכון וועל כל המתכונים המדהימים שלך
יצא לי מעולה.

היי ניקי. אם אני מכפילה את הכמות, כמה סוכר?

היי ניקי,
צריך לעשות את כל שלב 2 עם מיקסר או אחרי הביצים והחמאה להמשיך עם כף?
תודה מראש!!!

הי ניקי, תודה על המתכונים המעולים! אפשר להקפיא את העוגיות?

ניקי!!
אשתף אותך שהרבה מאוד בזכותך הילדים שלי יודעים איזו חמימות הלב זו שאמא מבשלת ואופה. כל מתכון שלקחתי מפה צלח!! (ונכנסת לפה לא מעט..) אלפי תודות

היי ניקי,
יש לי רק שוקולד צ’יפס מריר. לשים עם עוגיות השוקולד?
עוד שאלה, אם אני רוצה בלי שוקולד צ’יפס, האם לשנות כמויות?