עוגיות שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד רכות

עוגיות שוקולד רכות

עוגיות שוקולד, פינוק של עוגיות לכל המשפחה, טעם נפלא של שוקולד בכל עוגייה. עוגיות מהסוג שנחטפות במהירות אחת אחרי השנייה. טעימות מאוד והכי שוות.

18 עוגיות

מרכיבים:

75 ג’ חמאה בטמפרטורת החדר
שליש כוס סוכר
רבע כוס סוכר חום בהיר דמררה
ביצה
2 כפות גדושות שוקולית
140 ג’ קמח (כוס אחת)
שליש כוס שוקולד צ’יפס לבנים

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות, להדליק אותו כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכרים במשך כמה דקות להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים.

3. ליצור כדורים קטנים לאפות ב 180 מעלות כ 9 דקות.

24186 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל: “קודם כל רציתי לאמר לך תודה ענקית על המתכונים הקלים והטעימים, כל מה שעשיתי מהאתר שלך הצליח בגדול.
הכפלתי כבר מההתחלה את הכמויות ,
שמתי 1/3 כוס שמן במקום חמאה
והעוגיות יצאו נהדר.”

ענבר : “הכנתי את העוגיות כמובן הכפלתי כמויות מראש והמתכון מעולה.”

מלי : “חייבת לציין שחיפשתי הרבה זמן מתכון לעוגיות- שיהיה קל וטעים. וזה פשוט מתכון מנצח. ממש ממש מוצלח. אני לא מפסיקה לזלול (;
תודה רבה!”

נאוה : “מראש חייב להכפיל כמויות!!! הילדים שלי הביאו לכיתה וגם החברים אכלו ושיבחו!!!!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי לפידות

המתכון נראה פצצה!!!!!!!!
יש לי שאלה אפשר לשים סוכר לבן במקום חום אם השאלה טיפשית זה בסדר עוד לא עשיתי 14 שנים.!!!!!!!!

חיה

אני מחסלת את העוגיות כמו חטיף…פשוט מושלם<3

נטלי

אני עושה על נייר אפייה. האם לשמן אותו? את הכדורים צריך ליצור עם הידיים? כי אצלי הבצק דביק מדי. אפשר רק עם כף. או שצריך להוסיף עוד קמח?

כריסטינה גינת

היי ניקי! תודה על המתכונים שלך , במתכון הספציפי הזה העוגיות התייבשו לי לצערי, מדוע?? הן לא היו פריכות לא מבחוץ ולא מבפנים..היתכן שהיו יותר זמן ממה שדרוש לאפייה שלהן? תודה ושבת שלום

צופיה

אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?

שרון

היי ניקי
האם חייבים להקציף את החמאה.. אין לי מקצף בבית 🙁

שרית

בוקר טוב תודה על מתכונים נהדרים תמיד מוצלחים!!!קמח תופח /אבקת אפייה?