עוגיות מילקי
עוגיות מילקי, לזרוק או לא לזרוק זאת השאלה, בלי להיות דרמטית מידי אני מניחה שכל אמא מכירה את הסיטואציה הזאת יש מילקי אחד במקרר והוא פג תוקף,
מה לזרוק לפח לא חבל לבזבז אוכל ? תתפלאו איזה דברים טובים אפשר להכין ממילקי שעבר זמנו, לזרוק תמיד אפשר אבל לשחק במטבח זה מוי כיף.
60 – 70 עוגיות
מרכיבים:
200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' סוכר (חצי כוס )
(במידה ולא ממלאים כוס סוכר)
מילקי וניל
320 ג' קמח (2 כוסות + 4 כפות נוספות)
מילויים:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים
אבקת סוכר
הכנות:
1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולקרר כשעה וחצי.
2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות כשהדפנות מזהיבות מעט כמה דקות ולצנן.
4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור, למרוח מילוי על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .
5. מי שלא רוצה למלא אפשר לקרוץ ולטרוף!