יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים עוגיות עוגיות ריבה עוגיות שוקולד

עוגיות מילקי

15 דצמבר 2012
(Visited 7,632 times, 1 visits today)
עוגיות מילקי

עוגיות מילקי

עוגיות מילקי, לזרוק או לא לזרוק זאת השאלה, בלי להיות דרמטית מידי אני מניחה שכל אמא מכירה את הסיטואציה הזאת יש מילקי אחד במקרר והוא פג תוקף,
מה לזרוק לפח לא חבל לבזבז אוכל ?  תתפלאו איזה דברים טובים אפשר להכין ממילקי שעבר זמנו, לזרוק תמיד אפשר אבל לשחק במטבח זה מוי כיף.

60 – 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' סוכר (חצי כוס )
(במידה ולא ממלאים כוס סוכר)
מילקי וניל
320 ג' קמח (2 כוסות + 4 כפות נוספות)

מילויים:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

אבקת סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולקרר כשעה וחצי.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות כשהדפנות מזהיבות מעט כמה דקות ולצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור, למרוח מילוי על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

5. מי שלא רוצה למלא אפשר לקרוץ ולטרוף!

הרשם
עדכן
68 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אפשר להחליף בדני שוקולד? ואז יצאו לי עוגיות שוקולד?

שלום האם המתכון עם קמח רגיל וללא אבקת אפייה או קמח תופח?

היי ניקי שבוע טוב
רציתי לשאול אם אפשר במקום מעדן להקציף כוס שמנת מתוקה?

אודה לך על מענה מהיר.

שבוע טוב.
יש לי רביעיית דני וניל.הולך ?

היה ניקי אפשר להשתמש במרגרינה אם אין חמאה או מחמאה??

שלום רב! שמי מרגלית .אחד מתחביביי העיקריים , התעניינות באפייה ובגדול. מגיל 9 . ורוב מתכונים פתחתי מהכישרונות שלי? מכל הסגנונות ומכל המינים. רק שאלה לי אליך שאת מציינת במתכונים הקשורים לאפייה ואת מציינת במתכון כמות מסוימת של קמח,כגון בצק פריך מתוק כמו עוגיות פרח עם חור המילויים שונים, או עוגת בראוניז, באיזה קמח את משתמשת רגיל או קמח תופח,או קמח עם אבקת אפייה? אודה לך מאד ל תגובה מהירה . תודה מראש מרגליתמרגלית?

ניקי – אישתי משוגעת על המתכונים שלך! פג תוקף של שבועיים שלושה זה כבר מסוכן לא ?