עוגיות מילקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מילקי

עוגיות מילקי

עוגיות מילקי, לזרוק או לא לזרוק זאת השאלה, בלי להיות דרמטית מידי אני מניחה שכל אמא מכירה את הסיטואציה הזאת יש מילקי אחד במקרר והוא פג תוקף,
מה לזרוק לפח לא חבל לבזבז אוכל ?  תתפלאו איזה דברים טובים אפשר להכין ממילקי שעבר זמנו, לזרוק תמיד אפשר אבל לשחק במטבח זה מוי כיף.

60 – 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס )
(במידה ולא ממלאים כוס סוכר)
מילקי וניל
320 ג’ קמח (2 כוסות + 4 כפות נוספות)

מילויים:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולקרר כשעה וחצי.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות כשהדפנות מזהיבות מעט כמה דקות ולצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור, למרוח מילוי על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

5. מי שלא רוצה למלא אפשר לקרוץ ולטרוף!

11118 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלהבת

היי ניקי…
את כל המלקי? גם את הקצפת?
או שאני יכולה להתענג עליה ולשם רק את המעדן עצמו?

איילת

הי ניקי איזה עוגיות יפות, איזה קטע עברתי בהתחלה על המתכון ולא ראיתי מילקי והאמת שחשבתי שהמילקי הוא המילוי. ושאלה האם אפשל להכין עוגיוות כאלה עם קמח מלא?

גלית

היי ניקי שבוע מצויין , עשיתי את העוגיות לקחתי לעבודה ולא הפסקתי לקצור מחמאות כל הכבוד לך, על הרעיונות המקוריים והיצירתיים שלך… שאפו..
בהזדמנות זאת רציתי לשאול, אני מתה להכין ריבת חבושים ולא יודעת איך, אמרו לי סוכר חבושים וקינמון אבל לא יודעת מה היחס בין המרכיבים, אולי יש לך מתכון מפתה בשבילי… גלית

פרידה-פרי

היי ניקי.
את מתכוונת שאם אין מילקי – מחליפים לחצי כוס סוכר?

שושי

את פשוט מדהימה וכל הכבוד לרעיונות שלך.
שאלתי,האם הכוונה ל”דני וניל” למשל?
תודה מראש על התשובה

יפעת

הי ניקי, האם לדעתך ניתן להמיר בקמח בלי גלוטן

אילנה

היי ניקי,
האם אפשר לקבל מתכון פרווה?