עוגיות מילקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מילקי

עוגיות מילקי

עוגיות מילקי, לזרוק או לא לזרוק זאת השאלה, בלי להיות דרמטית מידי אני מניחה שכל אמא מכירה את הסיטואציה הזאת יש מילקי אחד במקרר והוא פג תוקף,
מה לזרוק לפח לא חבל לבזבז אוכל ?  תתפלאו איזה דברים טובים אפשר להכין ממילקי שעבר זמנו, לזרוק תמיד אפשר אבל לשחק במטבח זה מוי כיף.

60 – 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס )
(במידה ולא ממלאים כוס סוכר)
מילקי וניל
320 ג’ קמח (2 כוסות + 4 כפות נוספות)

מילויים:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולקרר כשעה וחצי.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות כשהדפנות מזהיבות מעט כמה דקות ולצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור, למרוח מילוי על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

5. מי שלא רוצה למלא אפשר לקרוץ ולטרוף!

11119 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

ניקי יקרה האתר שלך מ-ו-ש-ל-ם אני מכורה 🙂
שאלה קטנה האם יש באתר קטגוריה של פרווה? רלוונטי במיוחד בקינוחים. תודה

ליטל

ניקי איזה עובי לקרוץ את העוגיות? הן תופחות בתנור?
עם מה אפשר לקרוץ את החור באמצע?

ליטל

היי ניקי אני מאוד רוצה להכין עם הילדים עוגיות בצורות, עברתי על כמה מתכונים שלך בנושא אבל לא יודעת על מה להחליט.
מחפשת בצק שיצא טוב ופריך וכמובן טעים יש לך כמה.
על מה הכי היית ממליצה?
תודה

שרית

שלום,
האם אפשר להחליף את המילקי במשהו פרווה?
תודה

חגית

היי ניקי אין עלייךךךךך תמיד מפתיע רציתי לדעת בבקשה על איזה חום לאפות וכמה זמן? יום מקסים

קרבלו מירה

את גאון, נו כבר אמרנו.

שלומית

הי ניקי מה נשמע? הכנתי השבת פעם נוספת את לחמניות החלבה (אבל עם נוטלה) והם שוב נחטפו אז קודם כל תודה על כל המתכונים הטעימים.
לענין העוגיות ראיתי שכתוב מילקי וניל – יש בעיה להכין את העוגיות עם מילקי שוקולד? (חוץ מהצבע?) בתודה שלומית.