עוגיות מילקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מילקי

עוגיות מילקי

עוגיות מילקי, לזרוק או לא לזרוק זאת השאלה, בלי להיות דרמטית מידי אני מניחה שכל אמא מכירה את הסיטואציה הזאת יש מילקי אחד במקרר והוא פג תוקף,
מה לזרוק לפח לא חבל לבזבז אוכל ?  תתפלאו איזה דברים טובים אפשר להכין ממילקי שעבר זמנו, לזרוק תמיד אפשר אבל לשחק במטבח זה מוי כיף.

60 – 70 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס )
(במידה ולא ממלאים כוס סוכר)
מילקי וניל
320 ג’ קמח (2 כוסות + 4 כפות נוספות)

מילויים:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולקרר כשעה וחצי.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות כשהדפנות מזהיבות מעט כמה דקות ולצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור, למרוח מילוי על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

5. מי שלא רוצה למלא אפשר לקרוץ ולטרוף!

11114 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרגלית

שלום רב! שמי מרגלית .אחד מתחביביי העיקריים , התעניינות באפייה ובגדול. מגיל 9 . ורוב מתכונים פתחתי מהכישרונות שלי? מכל הסגנונות ומכל המינים. רק שאלה לי אליך שאת מציינת במתכונים הקשורים לאפייה ואת מציינת במתכון כמות מסוימת של קמח,כגון בצק פריך מתוק כמו עוגיות פרח עם חור המילויים שונים, או עוגת בראוניז, באיזה קמח את משתמשת רגיל או קמח תופח,או קמח עם אבקת אפייה? אודה לך מאד ל תגובה מהירה . תודה מראש מרגליתמרגלית?

גיל

ניקי – אישתי משוגעת על המתכונים שלך! פג תוקף של שבועיים שלושה זה כבר מסוכן לא ?

גילה

יש לי רק מילקי שוקולד! זה בסדר???

חלי

היי ניקי צהריים נפלאים לך, מה נשמע?
יש לי שאלה והיא לא קשורה לעוגיות הנ”ל
יש מתכון לעוגה עם שוקולד ציפס?
תודה

לולו

לא הבנתי כמה סוכר?
מה לגבי המילקי?

חלי

בוקר טוב ניקי, האם ניתן להשאיר את הבצק בקירור במהלך הלילה? (אין לי זמן להמתין להתקררות בבוקר אני מעדיפה להכין בערב את הבצק ואז את העוגיות בבוקר…)