יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות ריבה

עוגיות תות עם מרנג

26 מאי 2013
(Visited 698 times, 1 visits today)
עוגיות תות עם מרנג

עוגיות תות עם מרנג

אני בעד דברים קטנים וטעימים שמגיעים באריזות קטנות. הם נשארים לאורך זמן לא נגמרים כל כך מהר ותמיד יש משהו לנשנש כשמגיעים למטבח הם בגודל ביס  להכניס לפה וזהו. אז השתעשעתי עם בצק פריך זהוב וטעים שמתי מעל ריבת תות בסוף מרנג ואת הכל אפיתי עד שהזהיב. 

50 ריבועיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 חלמונים
420 ג’ קמח (3 כוסות קמח)

ריבת תות איכותית

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • עוגיות מטבעות שוקולד ממכרות!

    רועי הילד מקסים שלי התגייס לצה”ל והוא עושה טירונות קרבית.
    באחד מסופי השבוע שהוא הגיע הוא ביקש שאני אכין עוגיות כדי שהוא יקח איתו לבסיס שיהיה לו מה לנשנש. רציתי להשקיע בכל זאת זה החייל שלי והתפקיד שלי לפנק אותו אז הלכתי על עוגיות שוקולד אבל לא סתם עוגיות פשוטות רציתי שיראה מושקע ועם טעם חזק של שוקולד.
    היו לי מטבעות שוקולד במזווה כבר התחלתי לדמיין את המתכון בראש ותוך שעה היו לי עוגיות מוכנות שרועי לקח איתו לבסיס.

    40 עוגיות

  • מעמולים במילוי אגוזים ותמרים

    איזה עוגיות פינוק ליד הקפה הקר, אני מאוד אוהבת אגוזי מלך וכל הזמן מחפשת מה להכין איתם.
    בעצם הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה מעמולים, השילוב של התמרים עם האגוזי מלך והקינמון זה אהבה ממבט ראשון. הבצק של המעמולים נפלא, פריך, איזה כיף לתת ביס במעמול פריך עם מילוי נהדר.
    הדבר היחיד שהצטערתי שלא הכנתי כפול הם ממש ממש טובים.
    אז אל תחששו פשוט תכפילו. תוסיפו את הקפה הנהדר הזה ושיהיה לכם אחלה יום.

    20 יחידות

  • עוגיות גבינה ושוקולד צ’יפס

    כמה כיף להכין מתכונים ממצרכים שתמיד יש לי בבית, לא תמיד בא לי להשקיע לפעמים מתחשק לי להכין משהו שרק נראה מושקע אבל בתכל’ס לא עבדתי קשה.
    כשבא לי להכין משהו טעים ליד הקפה אני מכינה את העוגיות הנהדרות האלה, טעם נהדר של גבינה ושוקולד צ’יפס, הפתעה טעימה בכל ביס.
    תסתכלו בסרטון כמה קל להכין אותן. תוצאה נהדרת לעוגיות מושלמות, תהנו.

    תבנית 20X30

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה. לרדד לעלה גדול לקרוץ מרובעים ולהכניס לתנור חם.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 7 דקות או עד הזהבה בתחתית. לצנן.

3. למרוח ריבה על כל מרובע, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על על מרובע.

4. להחזיר לתנור לחלק העליון לעוד כמה דקות או עד שהמרנג מזהיב.

5. גירסא למי שלא רוצה לעבוד קשה:
לשטח את הבצק בתבנית משומנת לאפות עד שהוא מזהיב, לצנן ולמרוח ריבה מעל להזליף / למרוח קצף ולהחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.
כמה טעים…

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

בס”ד
ניקי היי חמודה
אין עליך!!!

האם אפשר באופן כללי להכין נשיקות ולהקפיא?
כי גם הן עשויות ממרנג.
תודה יקירה

ניקי שלום,
ראיתי אצלך מתכון של שושנים עם מילוי חלבונים מוקצפים.
לא שמרתי אותו ועכשיו אני לא מוצאת אותו.
תעזרי לי בבקשה

הי ניקי, העוגיות נראות נפלאות!!

והתמונות בהחלט מעוררות חשק להכין ולאכול(:

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

מטעמי בריאות הוצאנו מרגרינה וחמאה מהבית….

תודה רבה!

ניקי, העוגיות האלה פשוט מושלמות, וכן לגבי העוגיות המושלגות. תודה רבה! הכנתי כ”כ הרבה פעמים…. וסתם ככה לפני שהכרתי את האתר שלך ניסיתי הרבה מתכונים לעוגיות וכלום לא הצליח. כולל של ספרי מתכונים מוכרים. תודה רבה!

אהלן, איך אפשר לשמור את זה לעוד כמה ימים?
לקרר ולהקפיא בקופסא רגילה?
זה יצא טוב?

הי,
הוצאתי עכשיו אותן מהתנור,
הקצף לא נראה קריספי כזה, אלא ספוגי..
זה הולך להתקשות?
האויר הלח לא עושה אותו ספוגי?

הי ניקי,
ה’ ישמור…
יצא לי בצק פירורי לחלוטין…..
אין מצב להפוך אותו לבצק..
להוסיף מים? שמן?
כנראה שמשום מה ממדתי לא נכון?

תודה!