עוגיות תות עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות תות עם מרנג

עוגיות תות עם מרנג

אני בעד דברים קטנים וטעימים שמגיעים באריזות קטנות. הם נשארים לאורך זמן לא נגמרים כל כך מהר ותמיד יש משהו לנשנש כשמגיעים למטבח הם בגודל ביס  להכניס לפה וזהו. אז השתעשעתי עם בצק פריך זהוב וטעים שמתי מעל ריבת תות בסוף מרנג ואת הכל אפיתי עד שהזהיב. 

50 ריבועיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 חלמונים
420 ג’ קמח (3 כוסות קמח)

ריבת תות איכותית

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה. לרדד לעלה גדול לקרוץ מרובעים ולהכניס לתנור חם.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 7 דקות או עד הזהבה בתחתית. לצנן.

3. למרוח ריבה על כל מרובע, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על על מרובע.

4. להחזיר לתנור לחלק העליון לעוד כמה דקות או עד שהמרנג מזהיב.

5. גירסא למי שלא רוצה לעבוד קשה:
לשטח את הבצק בתבנית משומנת לאפות עד שהוא מזהיב, לצנן ולמרוח ריבה מעל להזליף / למרוח קצף ולהחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.
כמה טעים…

2784 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

בס”ד
ניקי היי חמודה
אין עליך!!!

האם אפשר באופן כללי להכין נשיקות ולהקפיא?
כי גם הן עשויות ממרנג.
תודה יקירה

מרינה

ניקי שלום,
ראיתי אצלך מתכון של שושנים עם מילוי חלבונים מוקצפים.
לא שמרתי אותו ועכשיו אני לא מוצאת אותו.
תעזרי לי בבקשה

אודליה

הי ניקי, העוגיות נראות נפלאות!!

והתמונות בהחלט מעוררות חשק להכין ולאכול(:

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

מטעמי בריאות הוצאנו מרגרינה וחמאה מהבית….

תודה רבה!

בתאל

ניקי, העוגיות האלה פשוט מושלמות, וכן לגבי העוגיות המושלגות. תודה רבה! הכנתי כ”כ הרבה פעמים…. וסתם ככה לפני שהכרתי את האתר שלך ניסיתי הרבה מתכונים לעוגיות וכלום לא הצליח. כולל של ספרי מתכונים מוכרים. תודה רבה!

שרה

אהלן, איך אפשר לשמור את זה לעוד כמה ימים?
לקרר ולהקפיא בקופסא רגילה?
זה יצא טוב?

יעל

הי,
הוצאתי עכשיו אותן מהתנור,
הקצף לא נראה קריספי כזה, אלא ספוגי..
זה הולך להתקשות?
האויר הלח לא עושה אותו ספוגי?