עוגיות תות עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות תות עם מרנג

עוגיות תות עם מרנג

אני בעד דברים קטנים וטעימים שמגיעים באריזות קטנות. הם נשארים לאורך זמן לא נגמרים כל כך מהר ותמיד יש משהו לנשנש כשמגיעים למטבח הם בגודל ביס  להכניס לפה וזהו. אז השתעשעתי עם בצק פריך זהוב וטעים שמתי מעל ריבת תות בסוף מרנג ואת הכל אפיתי עד שהזהיב. 

50 ריבועיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 חלמונים
420 ג’ קמח (3 כוסות קמח)

ריבת תות איכותית

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה. לרדד לעלה גדול לקרוץ מרובעים ולהכניס לתנור חם.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 7 דקות או עד הזהבה בתחתית. לצנן.

3. למרוח ריבה על כל מרובע, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על על מרובע.

4. להחזיר לתנור לחלק העליון לעוד כמה דקות או עד שהמרנג מזהיב.

5. גירסא למי שלא רוצה לעבוד קשה:
לשטח את הבצק בתבנית משומנת לאפות עד שהוא מזהיב, לצנן ולמרוח ריבה מעל להזליף / למרוח קצף ולהחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.
כמה טעים…

5158 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסכה

הי ניקי,
ה’ ישמור…
יצא לי בצק פירורי לחלוטין…..
אין מצב להפוך אותו לבצק..
להוסיף מים? שמן?
כנראה שמשום מה ממדתי לא נכון?

תודה!

סימה

האם אפשר להחליף החמאה במחמאה?

מגי

ניקי היקרה בוקר טוב!
האם ניתן להקפיא את העוגיות ( ללא המרנג כמובן), ואם כן לכמה זמן?
אני רוצה לדעת גם באופן כללי לגבי שאר העוגיות, אני רוצה להכין מראש
למשלוחי מנות, ולהקפיא. זה אפשרי?
תודה

שולה

עדיין לא הכנתי נראה נפלא. לגבי הקמח- האם קמח לבן רגיל או תופח? אחר
י שאכין (מחר) אדווח.

אושרת

ניקי אני חייבת לציין כל המתכונים שלך יוצאים פשוט כל כך טעימים כל הכבוד לך

אירית

היי ניקי! תודה על המתכונים הטעימים! בקשר לרי בועיות איפה שומרים את זה בחוץ או במקרר? תודה:-)

maya

can it be parve? instead of butter can i use margarine?