יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות ריבה

עוגיות קינמון וריבה

12 יוני 2012
(Visited 1,372 times, 1 visits today)
עוגיות קינמון וריבה

עוגיות קינמון וריבה

עוגיות קינמון וריבה,  שנים הייתי מכינה את העוגיות האלה באופן הכי פשוט שיש, מרדדת וקורצת.
ריח הקינמון שנישא בתוך הבית כשהעוגיות האלה בתנור אח תענוג, אני אפילו לא עוזבת את המטבח אלא נשארת ונהנית מהריח. בהמשך הוספתי עוד דברים טעימים לעוגיות כמו ריבה ושוקולד בתוספת הקינמון זה הפך אותן למשגעות.
השם המקורי של העוגיות האלה היה “עוגיות פרפרי קינמון” כי בפעם הראשונה שהכנתי אותן אני והילדים קרצנו צורות של פרפרים ומאז השם נדבק אליהן. יש להם מנהג נחמד להתעופף מהתבנית ישר לפה של מי שעובר בסביבה.

מרכיבים:

200 ג` חמאה קרה
150 ג` סוכר (3/4 כוס)
350 ג` קמח (שתיים וחצי כוסות)
כוס שקדים טחונים
2 ביצים
כפית קינמון
קורט מלח
כפית סוכר וניל
2 כפות חלב

מילוי:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי פרווה תוצרת בית

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסא הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה או כל מילוי שאוהבים על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגייה נוספת (חור)

הרשם
עדכן
18 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
ראיתי שלא כתוב אבקת אפיה או קמח תופח
למה?

שלום ניקי
כמו שאת רואה אני משתמשת המון באתר המיוחד שלך, ותמיד נהנית ממנו, תודה רבה על המתכונים הנפלאים הן לאפיה, בישול וכל הרעיונות המיוחדים לארוחות בבית הספר וכו’, אני כרגע באמצע להכין את הבצק של העוגיות הנ”ל הבצק יצא לי מאוד דביק מה עלי לעשות, האם כדאי להוסיף מעט קמח או שאת ממליצה על משהו אחר?
תודה מראש
Chaya

ניקי מדהימה!
סליחה שאני מפריעה לך גם פה…
אני פשוט מכינה תפריט לשבת
רציתי לשאול האם אפשר גם את העוגיות הללו להמיר לפרווה?
מחמאה ו2 כפות ריץ?

היי ניקי, יקירתי תקשיבי, המצב קשה! אני לא יודעת איך ולמה, אבל לאחרונה דבק בי החשק לאפיה. כל היום אני חושבת מה לאפות- וזה רק מתוקים… עוגות עוגיות ומה לא… והאתר שלך רק עושה עוד יותר חשק וזה בעיה כי זה משמין… כל מתכון מכיל 200 גר’ חמאה אוי ואבוי לי… אני חושבת שזה רעיון מצויין אם בכל מתכון תכתבי גם איזה פעילות צריך לעשות כדי להוריד את הקלוריות… (: ועכשיו ברצינות: בתור אתר רציני, שנכנסים אליו אלפים בכל שבוע, תנסי להשיג איזה שיתוף פעולה עם מכוני כושר, חוגים או דיאטות למינהן- שגולשי האתר יוכלו לקבל הנחה יפה, אפשר גם… קרא עוד »

היי ניקי
האם כשאת כותבת 2.5 כוסות קמח הכוונה לכוסות של 200 מ”ל?
תודה רבה על האתר המקסים הזה!!

המתכונים שלך ממש תעימים את יכולה לעמליץ לי על מתכון לעוגיות

היי.יש מצב לעשות אותן בלי השקדים?