עוגיות פרח ריבה נפלאות
העוגיות האלה מדהימות, מלבד זה שהן טעימות הן כל כך יפות ומרשימות ואפשר למלא בהן כל מה שאוהבים. העוגיות פריכות, מפנקות קצת רכות, צבע זהוב מקסים עם מילוי של ריבת תות, העוגיות האלה מושלמות ליד הקפה, פינוק אמיתי.
40 עוגיות
מרכיבים:
420 ג` קמח (3 כוסות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
מילויים:
ריבת תות
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים
הכנות:
2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.
4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .
גולשים מכינים וממליצים:
יוכי : "מ-ע-ו-ל-ה!!!! הלכה הדיאטה!"
דינדנית : "הכנתי את העוגיות יצאו מעולות וחוסלו ברגע! תודה :)"
אראלה : "וואוווווו העוגיות יצאו מדהימות!! תודה על המתכון המעולה, בהחלט אימצתי בחום!!"
דלית : "איזה מתכון נפלא, פשוט וקל. תעסוקה נהדרת לילדים. תודה רבה לך!
העוגיות יצאו לי נפלא"
קרן : "היי ניקי, הכנתי את העוגיות לשבת חלק עם ריבת תות ונוטלה. התוצאה מדהימה!!! בצק מעולה והעוגיות נחטפו ישר מהמגש. תודה על עוד מתכון נפלא."