עוגיות פרח ריבה נפלאות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות פרח ריבה נפלאות

עוגיות פרח ריבה נפלאות

העוגיות האלה מדהימות, מלבד זה שהן טעימות הן כל כך יפות ומרשימות ואפשר למלא בהן כל מה שאוהבים. העוגיות פריכות, מפנקות קצת רכות, צבע זהוב מקסים עם מילוי של ריבת תות, העוגיות האלה מושלמות ליד הקפה, פינוק אמיתי.

40 עוגיות

מרכיבים:

420 ג` קמח (3 כוסות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים

מילויים:
ריבת תות
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

22073 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאות

עוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאות

גולשים מכינים וממליצים:

יוכי : “מ-ע-ו-ל-ה!!!! הלכה הדיאטה!”

דינדנית : “הכנתי את העוגיות יצאו מעולות וחוסלו ברגע! תודה :)”

אראלה : “וואוווווו העוגיות יצאו מדהימות!! תודה על המתכון המעולה, בהחלט אימצתי בחום!!”

דלית : “איזה מתכון נפלא, פשוט וקל. תעסוקה נהדרת לילדים. תודה רבה לך!
העוגיות יצאו לי נפלא”

קרן : “היי ניקי, הכנתי את העוגיות לשבת חלק עם ריבת תות ונוטלה. התוצאה מדהימה!!! בצק מעולה והעוגיות נחטפו ישר מהמגש. תודה על עוד מתכון נפלא.”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלוזי

ניקי שלום,
העוגיות נפלאות! מעודנות וטעימות!
סיפקת לנו תעסוקה לבוקר הזה של השלג.
תודה!

דינדנית

בוקר טוב ניקי!
הכנתי את העוגיות יצאו מעולות וחוסלו ברגע! תודה 🙂
שאלה: אין לי מיקסר והכנתי את הבצק ביד..
אם אשים את החמאה שהיא כבר מומסת זה יהיה בסדר?
מניחה שיהיה לי הרבה יותר קל….

דינדנית

ניקי !
המתכונים שלך נהדרים 🙂

2 כפות מיץ קלמטינה גם טוב במקום התפוזים?

תודה!

מימי

הי ניקי יקרה, אני מכינה עכשיו את העוגיות בדיוק לפי המתכון שלך (השתמשתי ב 2 כפות מיץ תפוזים) ושמתי במיקסר, אחרי כמה דקות – הבצק נהיה פירורי לגמרי ולא בצקי.. הוספתי מים כי ראיתי שזה לא מתקשה לבצק, אבל כנראה ששמתי יותר מדי כי הוא דביק… פשוט להוסיף עוד קמח ?

זהר

היי ניקי !! נראה מעולה, אני רוצה לעשות אותם לארוחה שאחרי הצום, האם זה יישאר טוב לאחר 24 שעות ?
ואיפה צריך לעבד את חומרי הבצק ? במיקסר, מעבד מזון ?
תודה, וגמר חתימה טובה !!

Arielle

וואוווווו העוגיות יצאו מדהימות!! תודה על המתכון המעולה, בהחלט אימצתי בחום!!

קורל

היי ניקי
תגידי העוגיות מתאימות גם עם המילוי פרג שלך? ואם כן אז לכמה עוגיות הוא יספיק?
תודה:-)