עוגיות פרח ריבה נפלאות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות פרח ריבה נפלאות

עוגיות פרח ריבה נפלאות

העוגיות האלה מדהימות, מלבד זה שהן טעימות הן כל כך יפות ומרשימות ואפשר למלא בהן כל מה שאוהבים. העוגיות פריכות, מפנקות קצת רכות, צבע זהוב מקסים עם מילוי של ריבת תות, העוגיות האלה מושלמות ליד הקפה, פינוק אמיתי.

40 עוגיות

מרכיבים:

420 ג` קמח (3 כוסות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים

מילויים:
ריבת תות
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

20574 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאות

עוגיות פרח ריבה נפלאותעוגיות פרח ריבה נפלאות

גולשים מכינים וממליצים:

יוכי : “מ-ע-ו-ל-ה!!!! הלכה הדיאטה!”

דינדנית : “הכנתי את העוגיות יצאו מעולות וחוסלו ברגע! תודה :)”

אראלה : “וואוווווו העוגיות יצאו מדהימות!! תודה על המתכון המעולה, בהחלט אימצתי בחום!!”

דלית : “איזה מתכון נפלא, פשוט וקל. תעסוקה נהדרת לילדים. תודה רבה לך!
העוגיות יצאו לי נפלא”

קרן : “היי ניקי, הכנתי את העוגיות לשבת חלק עם ריבת תות ונוטלה. התוצאה מדהימה!!! בצק מעולה והעוגיות נחטפו ישר מהמגש. תודה על עוד מתכון נפלא.”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

מרגרינה במקום חמאה, אפשרי?

סיגל

שלום ניקי
תודה על מתכון מעולה. אני אפיתי אותן כבר עם הריבה בתנור. נראה לי שלא הבנתי….האם התכוונת שיש לשים ריבה אחרי שאופים אותן בתנור?

liata

הי ניקי!
בצק שנשאר לילה במקרר, יש מה להציל? האם עדיין ניתן לעבוד איתו?

מאיה

היי ניקי!אפשר שמן במקום חמאה? וכמה?
תודה רבה!

מירי

היי יקירתי.
כמה כייף להיכנס לאתר ולראות את המתכונים המדהימים שלך! עשיתי אתנחתא קטנה מהמטבח (תקופת מבחנים את יודעת..), אני הולכת להכין את העוגיות המהממותתת האלה. אעדכן איך יצא…

תבורכי מפי עליון ושבת שלום,
מירי.

כרמל

אם אין לי מיץ לימון מה אפשר במקום?

רבקה עזרא

תודה ניקי טעים