יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות פיקנטיות

13 נובמבר 2012
(Visited 13,162 times, 1 visits today)
עוגיות מלוחות פיקנטיות

עוגיות מלוחות פיקנטיות

עוגיות מלוחות פיקנטיות, בא לכם משהו מלוח ? אני תמיד בעניין של מתוקים, אני אוהבת ליצור להכין עוגות
להתפעל מהצורה היפה שהעוגה מקבלת בתנור להנות מהריח הטעים. אז החלטתי לקחת הפסקה (קצרה קצרה) מעוגות ולהכין עוגיות מלוחות כאלה שכיף לנשנש מהצנצנת, נכון שהן יפות ?

28 עוגיות

זמן הכנה:
כ – 25 דקות

מרכיבים:

100 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
280 ג' קמח רגיל (2 כוסות קמח)
1/3 כוס שמנת מתוקה
כפית מלח שטוחה
חלמון

ביצה טרופה

ציפויים:
שומשום לבן
שומשום שחור
פטרוזיליה מיובשת
קצח (במידה ואוהבים)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות מלוחות

    מה אתם מעדיפים מתוק או מלוח ? שאלת השאלות מה התשובה ? אני עושה המון מתוקים מכל הסוגים, עוגות עוברות אצלי פעמיים ביום ומתחסלות באותה מהירות. בא לי מלוח להרגיש את הכעך בפה מלוח טעים כזה, למלא את צנצנת העוגיות שיהיו על השיש שתי צנצנות מתוק מלוח לנשנש מתי שרוצים. בתשובה לשאלה אני מעדיפה מלוח.

    כ 60 עוגיות

  • כעכים מלוחים

    בדרך כלל אוכלים את הכעכים האלה ליד כוס תה חם עם נענע, הבעיה היחידה שברגע שמתחילים לאכול אי אפשר להפסיק לנשנש אותם עוד אחד ורק עוד אחד ופתאום מגלים שחצי מכמות הכעכים חוסלה.
    זה באמת אחד הדברים הכי ממכרים שיש. תחזיקו צנצנת על השיש ותהנו מהם (לאט לאט טוב ?)

    30 כעכים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לרדד למלבן לחתוך למלבנים (אצבעות) להבריש בביצה ולפזר ציפויים.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

עוגיות מלוחות פיקנטיותעוגיות מלוחות פיקנטיות

הרשם
עדכן
78 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

כמה שזה פשוט להכנה ככה זה טעים!
מכניסה את המתכון הזה לרשימת במתכונים הקבועים שלי!

אפשר לפזר פרמזן מעל ?
סוגים של גבינות צהובות קשות?

היי ניקי, חושבת שיתאים למעלה לשים גם גרעיני חמניה ודלעת בנוסף לשומשום? תודה מראש

היי ניקי
באיזו תכנית אפיה להשתמש? טורבו?

הי,
שאלה קטנה בבקשה..

אני רוצה להכין את העוגיות המעולות האלה שלך למשלוחי מנות..
אם אני מכינה היום (יום שלישי) איך הכי כדאי לשמור ליום חמישי?
ולכמה זמן עוגיות אלה טובות? בערך..
תודהההה

שבוע טוב ניקי,
א. תודה על כל המתכונים המשמחים!
ב. ניתן להקפיא את העוגיות?
תודה!

מה הרעיון של חמאה בקוביות?