עוגיות מלוחות פיקנטיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות מלוחות פיקנטיות

עוגיות מלוחות פיקנטיות

עוגיות מלוחות פיקנטיות, בא לכם משהו מלוח ? אני תמיד בעניין של מתוקים, אני אוהבת ליצור להכין עוגות
להתפעל מהצורה היפה שהעוגה מקבלת בתנור להנות מהריח הטעים. אז החלטתי לקחת הפסקה (קצרה קצרה) מעוגות ולהכין עוגיות מלוחות כאלה שכיף לנשנש מהצנצנת, נכון שהן יפות ?

28 עוגיות

זמן הכנה:
כ – 25 דקות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
280 ג’ קמח רגיל (2 כוסות קמח)
1/3 כוס שמנת מתוקה
כפית מלח שטוחה
חלמון

ביצה טרופה

ציפויים:
שומשום לבן
שומשום שחור
פטרוזיליה מיובשת
קצח (במידה ואוהבים)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לרדד למלבן לחתוך למלבנים (אצבעות) להבריש בביצה ולפזר ציפויים.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

24870 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות מלוחות פיקנטיותעוגיות מלוחות פיקנטיות

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
gurrit

היי, הבצק מאוד נעים אבל קצת מתפרק ומקשה על הרידוד. זה הבצק שצריך להתקבל ?

מיקי

מדהימה! תודה שנולדת:-)

סטלה

היי ניקי, המתכונים שלך נהדרים..תודה..
בקשר לעוגיות הפיקנטיות יצאו לי נהדר.
רציתי לשאול לגבי עוגיות מלוחות שנקראות פרעצל בקונדטוריה לחם ארטיזן, מאוד מזכירות את העוגיות הללו, האם יש לך מתכון לעוגיות פרעצל או שזה המתכון וצריך להוסיף רק גבינת קשקבל או פרמזן??
תודה על תשובתך.

סיון

וואו הכנתי ! במקום שמנת שמתי קרם קוקוס ויצא מעולה!!! ממליצה להכפיל את המתכון 🙂

סיון

הי, האם לא אמור להיות במתכון תבלין כמו צ’ילי שיהפוך אותך לפיקנטיות?

אורית

היי ניקי
הכנתי אתמול את קציצות הטונה האפויות ואורז אחד אחד
ויצא מושלם
אני כל כך גאה בעצמי כי עד היום לא בישלתי והייתי הורסת כל דבר
לכן המתכונים שלך תמיד מדוייקים ומוצלחים
ואין סיכוי שמשהו יתפקשש

רציתי לשאול
כשאת רושמת כוס קמח למשל
מה הכוונה לכוס?
כוס חד פעמית?
כוס לשתיה חמה?
אין לי משקל מדידה לכן אני לא מבינה מה הכוונה לכוס

תודה
ותבורכי

מושיק

הי ניקי
כמה ימים העוגיות נשמרות לאחר האפייה? בקירור, בחוץ?
תודה
מושיק