עוגיות מלוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות מלוחות

מה אתם מעדיפים מתוק או מלוח ? שאלת השאלות מה התשובה ? אני עושה המון מתוקים מכל הסוגים, עוגות עוברות אצלי פעמיים ביום ומתחסלות באותה מהירות. בא לי מלוח להרגיש את הכעך בפה מלוח טעים כזה, למלא את צנצנת העוגיות שיהיו על השיש שתי צנצנות מתוק מלוח לנשנש מתי שרוצים. בתשובה לשאלה אני מעדיפה מלוח.

כ 60 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ מחמאה
500 ג’ קמח
א. אפיה
כפית גדושה מלח
כוס מים פושרים
100 ג’ שומשום
ביצה טרופה
שומשום לפיזור

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר שעה, ליצור עיגולים. להבריש בביצה ולפזר שומשום.

2. חום נמוך 150 מעלות כשעה.

39382 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות

גולשים מכינים וממליצים:

ליאור : “איך מפסיקים לאכול אותם??? יצאו מהמם!!!”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתאל

תודה 🙂 את מקסימה !

בתאל

היי ,
כמה זה 500 גרם קמח בכוסות? תודה לך על הכל 🙂
ערב מקסים ושיהיה שקט זה הכי חשוב.

יעל

האם צריך לעבד את הבצק בפודפרוססור/מיקסר? או אפשרי לעבד גם ביד ?
תודה

דליתה

היי ניקי
שבוע טוב! מתכון שהגיע בדיוק בזמן (;
מה מצב הצבירה של המחמאה צריך להיות ? נוזלי/ רך ? והאם ניתן להשתמש בחמאה במקום מחמאה?
אודה לתשובותיך
המשך יום נעים ושקט !

שמרית

האם אפשר להשתמש בשמן במקום מחמאה?

ר.מ

היי ניקי!
אוי, כמה שזה בא במקום… אני כבר כמה ימים שואלת את עצמי מה זה הדבר הזה שמתחשק לי כל כך. והנה התשובה – עוגיות מלוחות…
אז קודם כל – תודה.
ולשאלה: האם המחמאה היא כדי שהעוגיות יהיו פרווה ובעצם הן הרבה יותר טעימות (נראה לי אך טבעי… ) עם חמאה? או שלמחמאה יש אכן טקסטורה או טעם יותר מתאימים?
תודה!

הפי

שלום ניקי,
האם יש הבדל גדול בטעם בין העוגיות המלוחות לבין המתכון של הכעכים המלוחים?

1 2 3 10