עוגיות מלוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות מלוחות

מה אתם מעדיפים מתוק או מלוח ? שאלת השאלות מה התשובה ? אני עושה המון מתוקים מכל הסוגים, עוגות עוברות אצלי פעמיים ביום ומתחסלות באותה מהירות. בא לי מלוח להרגיש את הכעך בפה מלוח טעים כזה, למלא את צנצנת העוגיות שיהיו על השיש שתי צנצנות מתוק מלוח לנשנש מתי שרוצים. בתשובה לשאלה אני מעדיפה מלוח.

כ 60 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ מחמאה
500 ג’ קמח
א. אפיה
כפית גדושה מלח
כוס מים פושרים
100 ג’ שומשום
ביצה טרופה
שומשום לפיזור

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר שעה, ליצור עיגולים. להבריש בביצה ולפזר שומשום.

2. חום נמוך 150 מעלות כשעה.

39562 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות

גולשים מכינים וממליצים:

ליאור : “איך מפסיקים לאכול אותם??? יצאו מהמם!!!”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

ואם אני רוצה אותם יותר קשים פחות פריכים בסגנון עבאדי מה צריך לשנות?

רוזה

ניקי היקרה, אני רוצה לנסות את העוגיות למשלוחי מנות. לא רואה את הכמות של א.אפיה. כמה לשים? תודה!!

ליאת

שלום ניקי, כיצד הכי נכון לשמור את העוגיות אחרי האפייה? כלומר, את אלו ששרדו אחרי הנשנוש האין סופי:)

ענת

ניקי, היי
להוסיף את כל ה100 גר’ שומשום לתוך הבצק?

שרית

האם את מכירה גירסה בריאה יותר עם שמן?

הדס

ניקי בוקר טוב האים צריך להמיס את החמאה

מרלין

היי ניקי האם המתכון הזה פריך או שיוצאות עוגיות קשות??