


עוגיות מלוחות
מה אתם מעדיפים מתוק או מלוח ? שאלת השאלות מה התשובה ? אני עושה המון מתוקים מכל הסוגים, עוגות עוברות אצלי פעמיים ביום ומתחסלות באותה מהירות. בא לי מלוח להרגיש את הכעך בפה מלוח טעים כזה, למלא את צנצנת העוגיות שיהיו על השיש שתי צנצנות מתוק מלוח לנשנש מתי שרוצים. בתשובה לשאלה אני מעדיפה מלוח.
כ 60 עוגיות
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר שעה, ליצור עיגולים. להבריש בביצה ולפזר שומשום.
2. חום נמוך 150 מעלות כשעה.
54279 צפיות 11 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
ליאור : “איך מפסיקים לאכול אותם??? יצאו מהמם!!!”
ואם אני רוצה אותם יותר קשים פחות פריכים בסגנון עבאדי מה צריך לשנות?
ניקי היקרה, אני רוצה לנסות את העוגיות למשלוחי מנות. לא רואה את הכמות של א.אפיה. כמה לשים? תודה!!
שלום ניקי, כיצד הכי נכון לשמור את העוגיות אחרי האפייה? כלומר, את אלו ששרדו אחרי הנשנוש האין סופי:)
ניקי, היי
להוסיף את כל ה100 גר’ שומשום לתוך הבצק?
האם את מכירה גירסה בריאה יותר עם שמן?
ניקי בוקר טוב האים צריך להמיס את החמאה
היי ניקי האם המתכון הזה פריך או שיוצאות עוגיות קשות??