עוגיות קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קפה

עוגיות קפה

עוגיות קפה, כשמן הן עוגיות לקפה כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה. גם מי שלא אוהב קפה בעוגיות תנסו הקפה נותן טעם נהדר וקצת שונה מהטעם הרגיל.  חוץ מזה מה יכול להיות רע בעוגיות חמאה בטעם קפה ?

60 עוגיות

מרכיבים:

280 ג’ קמח (2 כוסות)
200 ג’ סוכר (כוס)
215 ג’ חמאה
כפית סוכר וניל
כפית אבקת נס קפה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לרדד לעלה גדול לקרוץ צורות.

2. לאפות כ 10 דקות בחום בינוני.

28576 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : ניקי יקרה, במסגרת חיסול חמץ לקראת פסח והכנות למשלוחי מנות. הכנתי את העוגיות האלו וגם את העוגיות נוטלה הסדוקות יצא מושלםםםם! תודה”

137
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

היי. אני ממהרת עם העוגיות… אפשר לשים במקפיא לחצי שעה במקום במקרר לשעה?

ירדן

היי ניקי,
אין לי מעבד מזון- יש אפשרות לעבד בידיים ?
תודה רבה !!

sapir

היי ניקי כמה זמן צריך לשים את הבמק במקרר ואיך זה צריך לצאת לפני שמכניסים למקרר

ליאת

היי ניקי עשיתי גם את העוגיות האלה רק במקום נס קפה שמתי קקאו כי רציתי שיצאו קצת חומות,
אבל רציתי לומר לך שממש סבלתי כשהכנתי אותן לא יצא לי בכלל בצק רק אבקה מפוררת והיה כל כך קשה לקרוץ מהם עוגיות.. לא מבינה את הקטע איך מרדדים אבקה?? אולי חסר נוזלים במתכון??
לא היה לי מה שיחבר את הקמח והחמאה הקרה ממש לא הועילה.. בבקשה עזרה… לפעם הבאה.. עכשיו אני חייבת לנוח אחרי טיפול בריפוי בעיסוק של עוגיות… חח

רותי

שלום ניקי יקרה,
שאלתי מבוססת על בורות בתחום הקפה.
יש לי בבית רק נס קפה של צ’סטרס צויס, האם הוא יתאים למתכון או שעדיף לחפש מתכון אחר?

שירלי

היי ניקי, מה שלומך?
הבנתי מהתגובות שעיבוד יתר גורם לחמאה להתחמם, אם כך כמה דקות צריך לעבד את החומרים במיקסר עם וו לישה כדי להגיע לבצק הרצוי?
תודה,
שירלי

מורן

היי ניקי, האם אפשר לשים מרגרינה של בלובנד במקום חמאה?