עוגיות קפה ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קפה ואגוזים

עוגיות קפה ואגוזים

יש עוגיות מכל הגדלים ומכל הצורות עם שוקולד עם ריבה ואולי בכלל בא לי ריבת חלב ? להן יש סדקים והעוגיות שם נראות כמו פרחים בשדה.
טוב אני התבלבלתי אני בסך הכל רוצה להכין עגיות פשוטות כאלה שאפשר לנשנש מידי פעם ואם יש אגוזים אז גם בעלי יהיה מרוצה, מה זאת בקשה גדולה מידי ? נזכרתי שהכנתי עוגיות בסיגנון אבל עם שוקולד הפעם הכנתי אותן הכי פשוטות אבל איזה שוות!

40 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה קרה
3/4 כוס סוכר
חצי כפית א. נס קפה
חצי כוס אגוזים גרוסים
כוס וחצי קמח
כפית תמצית וניל
ביצה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה,

2. לקמח משטח עבודה לרדד ולקרוץ צורות.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 10 דקות או עד שהדפנות מזהיבות.

33188 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הדר : הכנתי עכשיו… יצא נהדר! תודה רבה:-)

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

היי ניקי, מה שלומך?
רציתי לשאול האם ניתן שקדים טחונים במקום אגטזים
תודה

יונית1

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש במרגרינה במקום חמאה?
וגם – מה זה הציפוי הלבן מעל העוגיות בתמונה?
תודה ושבת שלום!

שרון

שלום! האם אפשר להכין העוגיות עם קמח מלא, או חלק מהכמות לפחות?
יודעת שמשפיע על הטעם והדחיסות ורוצה טעים+בריא (:….
תודה רבה!

הדר

הכנתי עכשיו… יצא נהדר! תודה רבה:-)

יסכה

הי
העוגיות נראות מעולות אבל לא משתמשים אצלנו במרגרינה ואין לי תנור חלבי
אולי יש לך מתכון לעוגיות כאלה פחות או יותר שאין בו חמאה/מרגרינה?

נעמה

היי ניקי,
מה שלומך?
קודם כל,
תודה לך כי בזכותך אני בכלל מתקרבת לאפייה ולמטבח בכלל!!!
בתור מתחילה אני מנסה ומתנסה ועד עכשיו התוצאות היו לא רעות בכלל…
לגביי העוגיות הנ״ל – הכנתי את הבצק שמתי בקירור שעה+ אך הבצק ממש דביק ברמה שלא ניתן לעבוד איתו.
מה הסיבה לכך ואיך ניתן (אם ניתן) לתקן או שפשוט לזרוק ולנסות שוב?
תודה ויום מקסים!

סימה

היי ניקי היקרה:) ינוסה עוד הסופ”ש הזה! תודה על המתכון.

1 2 3 7