


עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן
כמה פעמים ביקשו ממני את המתכון הזה כבר הפסקתי לספור. בדרך כלל עוגיות שוקולד צ’יפס מכינים על בסיס חמאה, נודה על האמת האלה העוגיות מדהימות. הפעם הלכתי על עוגיות שוקולד צ’יפס על בסיס שמן קלות הכנה, 10 דקות הכנה זה כל הסיפור ותוך 15 דקות יש עוגיות מפנקות, תהנו.
50 עוגיות
מרכיבים:
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
3/4 כוס שוקולד צ’יפס
הכנות:
- 1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולערבב, את השוקולד צ’יפס להוסיף בסוף ולערבב (וו גיטרה) לבצק דביק.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות.
3. להרטיב את הידיים ולהכין כדורים קטנים קצת לשטח ולהניח בתבנית עם נייר אפייה, להשאיר רווח בין כדור לכדור.
4. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות עדיין רכות.
ברקע רואים את הקינוחי כוסות המקסימים האלה
גולשים מכינים וממליצים:
תמי : “תקשיבי ניקי יקרה,אני עוזבת את כל האפייה כדי להתפנות לכתוב לך, פשוט יצא אדיר, אני נוהגת שנים לעשות את המתכון של אופנהיימר ויוצא מושלם, במקרה היה חסר לי מרגרינה, אז ניסיתי בסקפטיות גמורה את המתכון, וכרגיל הופתעתי לטובה. פשוט אדירה!”
שבוע טוב ניקי,
האם לכמות כפולה אפשר להוסיף ביצה אחת מדיום כלומר סהכ 5 ביצים בגודלm?
תודה רבה ובשורות טובות!
עוגיות באמת מוצלחות עם או בלי שוקולד צ׳יפס תודה רבה!
היי ניקוש אין לי סודה לשתיה יש משהו אחר במקום ?
קמח תופח או רגיל?
הו ניקי, הו ניקי
יפת תואר ויפת מראה
ובאפיה – עלית על כולנה
כמה טוב וכמה נעים
שלכולם בבית, טעים
והכל בזכותך ניקי אלופה!
תודה לך! וצרור ברכות למשפחתך הענפה
את עושה חסד גדול!
מושיעה אותי מילדיי המורעבים ואף פעם לא מאכזבת
את האור שלי! נקודת זוהר!
אוהבת אותך
רונית, בוהר
היי ניקי אין לי הבבית שוקולד ציפס וזה נראה מדהים אפשר להכין בלי שוקלד ציפס?