עוגיות שוקולד צ’יפס על בסיס שמן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן

עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן

כמה פעמים ביקשו ממני את המתכון הזה כבר הפסקתי לספור. בדרך כלל עוגיות שוקולד צ’יפס מכינים על בסיס חמאה, נודה על האמת האלה העוגיות מדהימות. הפעם הלכתי על עוגיות שוקולד צ’יפס על בסיס שמן קלות הכנה, 10 דקות הכנה זה כל הסיפור ותוך 15 דקות יש עוגיות מפנקות, תהנו.

50 עוגיות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
3/4 כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולערבב, את השוקולד צ’יפס להוסיף בסוף ולערבב (וו גיטרה) לבצק דביק.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להרטיב את הידיים ולהכין כדורים קטנים קצת לשטח ולהניח בתבנית עם נייר אפייה, להשאיר רווח בין כדור לכדור.

4. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות עדיין רכות.

ברקע רואים את הקינוחי כוסות המקסימים האלה

76150 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמןעוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמןעוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “תקשיבי ניקי יקרה,אני עוזבת את כל האפייה כדי להתפנות לכתוב לך, פשוט יצא אדיר, אני נוהגת שנים לעשות את המתכון של אופנהיימר ויוצא מושלם, במקרה היה חסר לי מרגרינה, אז ניסיתי בסקפטיות גמורה את המתכון, וכרגיל הופתעתי לטובה. פשוט אדירה!”

188
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

העוגיות יצאו מדהים, כולם חטפו את העוגיות!!!

טליה

יצא מעולה

מרים

הצילווו 🙂
הכנתי עכשיו את הבצק והוא ממש מתפורר… האם להוסיף עוד ביצה/שמן (שמתי 2 ביצים בגודל m( ואם כן..כמה?

מירב

שלום ניקי,
יש אפשרות להוסיף כאן אגוזים קצוצים?
אם כן אשמח לדעת כמה ואם להוריד משהו..

תודה רבה ושבת שלום!

הדס

ניקי יקרה
הכמויות הם לפי כוס מדידה??? לא מידי הרבה סוכר???
הכנתי ויצא לי מאד שומני אני משתמשת לפי משקל

מעין

וואו ניקי פשוט מושלםם!!
כל המשפחה עפה עליהן!
קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים!
מעולם לא נתקלתי בכזה מתכון מצוין!
תודה רבה!!

ברוכה

פעם ראשונה בהיסטוריה שהעוגיות שוקולד צ’יפס שאני מכינה יוצאות סוף סוף רכות! תודה לך את אלופה!

1 10 11 12