גלידת מסקרפונה קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גלידת מסקרפונה קפה

אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת’אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

13 כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

250 ג’ גבינת מסקרפונה של גד
200 מ”ל חלב ממותק
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית אבקת נס קפה

375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
20 ג’ אבקת אינסטנט וניל (כף)
40 ג’ סוכר (2 כפות)


הכנות:

1. לשים במיקסר את המסקרפונה להקציף כמה שניות, להוסיף את החלב הממותק סוכר והאבקת נס קפה ולהקציף שתי דקות במהירות בינונית. להעביר לקערה אחרת בינתיים.

2. להקציף את השמנת סוכר והאינסטנט לקצפת יציבה להנמיך מהירות ולהוסיף את המסקרפונה שהשארנו בצד ולהקציף למוס יציב.

3. למלא את שקית הזילוף ולמלא את הכוסיות.

*4. להקפיא לשעה, אפשרות נוספת לשמור במקרר.

הפוסט נעשה בשיתוף “מחלבות גד” למתכון המלא לחצו כאן

כדאי לדעת ש…
בסופו של דבר הכל מוקצף ביחד, לא צריך לקפל אלא להקציף הכל במיקסר ביחד, חייבים את החלב הממותק. על הגלידה שמתי לקישוט פולי קפה.

3822 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהתמונה מיום הצילומים של הגלידה / צלמת שני הלויגלידת מסקרפונה קפה


19
תגובות

  הרשם  
עדכן
בלה

אפשר לשים אספרסו במקום נס קפה?

מיכל מז'נבה

הי ניקי אפשר בלי אינסטנט וניל? או להחליף אותו במשהו?