גלידת מסקרפונה קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלידת מסקרפונה קפה

גלידת מסקרפונה קפה

אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת’אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

13 כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

250 ג’ גבינת מסקרפונה של גד
200 מ”ל חלב ממותק
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית אבקת נס קפה

375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
20 ג’ אבקת אינסטנט וניל (כף)
40 ג’ סוכר (2 כפות)

הכנות:

1. לשים במיקסר את המסקרפונה להקציף כמה שניות, להוסיף את החלב הממותק סוכר והאבקת נס קפה ולהקציף שתי דקות במהירות בינונית. להעביר לקערה אחרת בינתיים.

2. להקציף את השמנת סוכר והאינסטנט לקצפת יציבה להנמיך מהירות ולהוסיף את המסקרפונה שהשארנו בצד ולהקציף למוס יציב.

3. למלא את שקית הזילוף ולמלא את הכוסיות.

*4. להקפיא לשעה, אפשרות נוספת לשמור במקרר.

כדאי לדעת ש…
בסופו של דבר הכל מוקצף ביחד, לא צריך לקפל אלא להקציף הכל במיקסר ביחד, חייבים את החלב הממותק. על הגלידה שמתי לקישוט פולי קפה.

17192 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהגלידת מסקרפונה קפהתמונה מיום הצילומים של הגלידה / צלמת שני הלויגלידת מסקרפונה קפה

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי א

היי ניקי,

אני מוצאת את עצמי כמעט כל יום נכנסת לאפליקציה ומכינה משהו חדש בזכותך.

שאלונת, לדעתך זה יכול להחזיק יום וחצי במקרר?

אני רוצה להכין מראש מחמישי לשבת..

לובנה אבו רביעה

היי ניקי הכנתי ויצא סוווף מאוד טעים וממש מתאים לימים החמים * אני אוהבת לנסות את המכונים שלך את מסבירה הכל כל כך ברור שאיפשר לטעות ומפה אני מודה לך באופן אישי תודה רבההה לך מאחלת לך המון בריאות ושמחת חיים

עדי

היי ניקי חג שמח
אשמח לעזרה פעלתי לפי המתכון עד הסוף ובשלב הסופי שברתי את הקצפת, כל המרקם של המוס נעלם:( יש איך לתקן?

אפרת טוב

בוקר טוב ניקי.אשמח למתכון של עוגה עם גבינת מסקרפונה.האם תוכלי לכוון אותי?

רחל ציטרון

במתכון פשוט וקל להכנה ויצא טעים כל כך. תודהה