מוס מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס מנגו

מוס מנגו

מוס מנגו, טעות טעינו טועים, שכחתי להעביר את המתכון מהאתר הקודם והגיע הזמן שהוא יגיע לכאן
גם במיוחד שעונת המנגו בעיצומה וכמה שמנגו טעים לאכול אותו כמו שהוא באיזה שלב אני רוצה להכין איתו משהו אחר. בא לכם קינוח טעים ?

10 כוסיות קטנות

זמן הכנה:
10 דקות

מרכיבים:

כוס מחית מנגו
( 2 מנגו שטחנתי)
2 שמנת מתוקה / ריץ
כף גדושה אינסטנט וניל
2 – 3 כפות סוכר תלוי במתיקות המנגו

הבצק:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כף סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת יציבה לקפל את מחית המנגו אל הקצפת.

2. לחלק לכוסות ולקרר.

3. הכנת הפירורים: לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק.

4. לחמם את התנור ל 180 מעלות. לשטח את הבצק בתבנית ולאפות כ 20 דקות או עד שהבצק מזהיב, לקרר ולפורר.

5. לשים כפית פירורים מעל כל מוס.

29788 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

108
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכלי

ניקי חזרתי לעדכן
כנראה יש מחסור בשמנת פרווה ,בעלי הצליח לקנות 1 .. בכל אופן טחנתי מנגו קפוא והכנתי עם שמנת 1 ויצא טעים מאוד קליל אורירי וטעים תודה

מיכלי

ניקי בוקר טוב
יש לי חתיכות מנגו קפואים ,אם אפשיר אותם ואטחן יתן תוצאה טובה?

רחלי

חוזרת כדי לומר שיצא מושלם:)
קינוח מקסים לארוחת חול המועד..
קליל ומרענן!
שוב תודה לך ניקי❣

1 6 7 8