מוס מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס מנגו

מוס מנגו

מוס מנגו, טעות טעינו טועים, שכחתי להעביר את המתכון מהאתר הקודם והגיע הזמן שהוא יגיע לכאן
גם במיוחד שעונת המנגו בעיצומה וכמה שמנגו טעים לאכול אותו כמו שהוא באיזה שלב אני רוצה להכין איתו משהו אחר. בא לכם קינוח טעים ?

10 כוסיות קטנות

זמן הכנה:
10 דקות

מרכיבים:

כוס מחית מנגו
( 2 מנגו שטחנתי)
2 שמנת מתוקה / ריץ
כף גדושה אינסטנט וניל
2 – 3 כפות סוכר תלוי במתיקות המנגו

הבצק:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כף סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת יציבה לקפל את מחית המנגו אל הקצפת.

2. לחלק לכוסות ולקרר.

3. הכנת הפירורים: לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק.

4. לחמם את התנור ל 180 מעלות. לשטח את הבצק בתבנית ולאפות כ 20 דקות או עד שהבצק מזהיב, לקרר ולפורר.

5. לשים כפית פירורים מעל כל מוס.

25368 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

וואי נראה מתכון מוצלח

לאה

שלום ניקי!
האם אפשר להקפיא את המוס עם פירורי הבצק עליו?

אסתר

שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש במנגו קפוא של פריגת בחורף?(שאין מנגו לקנות בחנות..)

הדר

הי ניקי,
סיימתי להכין את הקנלוני פטריות וגבינות שלך (נראה אש! על הטעם אדווח מחר), ואני ניגשת לקינוח 🙂
שתי שאלות –
1. זה למחר בבוקר ואני מכינה הערב. לשמור במקרר או במקפיא?
2. חשבתי לשים בתחתית מעט מחית מנגו (כמו שמישהי כאן כתבה) ולמעלה את הפירורים כמו שכתבת. נראה לך רעיון טוב? המחית תקפא ותפשיר טוב?
תודה רבה!

סיגל

האם ניתן להקפיא את המוס(ללא פירורי בצק)

1 5 6 7