


פרפה חלבה ושוקולד לבן
פרפה חלבה ושוקולד לבן, איזה טעים! אי אפשר להפסיק לאכול זה טעים ברמות ביס אחרי ביס התבנית מתחסלת,
בצער רב רואים את התבנית מתרוקנת ואני רצה להכין עוד אחת ועוד אחת תאכלו יותר לאט בבקשה לא צריך לגמור הכל כל כך מהר. זהו בפעם הבאה אני מכינה כפול שישאר ליותר זמן או לפחות להחביא תבנית אחת…
אינגליש קייק
מרכיבים:
כוס שמנת מתוקה
כוס שערות חלבה וניל
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
2 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
הכנות:
1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה, להמיס שוקולד וכף חלב לקרם אחיד.
להוסיף את החלבה לשוקולד להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד – חלבה לקצפת.
2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם החלבה אל הקצף.
3. להעביר אל התבנית ולהקפיא ללילה. לפני ההגשה לפזר שוקולד לפרוס ולהתענג…
גולשים מכינים וממליצים:
אביבה אמינוב : ניקי שלום! יצא מעולה! את משהו משהו ניסתי הרבה דברים שלך והם יצאו טוב מאוד!
דנה : ניקי הכנתי ויצא מעולה !!!!!!! תודה רבה
היי ניקי קודם כל רציתי להגיד לך ממש תודה רבה על המון מתכונים מעולים שלך! ובקשר למתכון הזה רציתי לשאול האם זה בסדר לאכול את הביצים שהם חיות ולא עברו אפייה( או בישול) בגלל חשש לחיידק סלמונלה… והאם זה מומלץ לאישה בהריון?!
תודה
הי..וסליחה על השעה..
האם ישרוד נסיעה של חצי שעה ואז להכניס ישר למקפיא עד סוף הארוחה?
הי ניקי. קודם כל תודה על אתר מדהים ואני משתמשת בו המון!, אני רוצה להפוך את זה לעוגה עגולה ליומולדת…איך הכי טוב לעשות? אעשה תחתית ומבחינת כמויות? והאם מתאים. תודה רבה רבה