יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

פרפה חלבה ושוקולד לבן

31 אוקטובר 2012
(Visited 3,978 times, 1 visits today)

פרפה חלבה ושוקולד לבן

פרפה חלבה ושוקולד לבן, איזה טעים! אי אפשר להפסיק לאכול זה טעים ברמות ביס אחרי ביס התבנית מתחסלת,
בצער רב רואים את התבנית מתרוקנת ואני רצה להכין עוד אחת ועוד אחת תאכלו יותר לאט בבקשה לא צריך לגמור הכל כל כך מהר. זהו בפעם הבאה אני מכינה כפול שישאר ליותר זמן או לפחות להחביא תבנית אחת…

אינגליש קייק

מרכיבים:

כוס שמנת מתוקה
כוס שערות חלבה וניל
100 ג' שוקולד לבן
כף חלב
2 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה, להמיס שוקולד וכף חלב לקרם אחיד.

להוסיף את החלבה לשוקולד להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד – חלבה לקצפת.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם החלבה אל הקצף.

3. להעביר אל התבנית ולהקפיא ללילה. לפני ההגשה לפזר שוקולד לפרוס ולהתענג…

גולשים מכינים וממליצים:

אביבה אמינוב : ניקי שלום! יצא מעולה! את משהו משהו ניסתי הרבה דברים שלך והם יצאו טוב מאוד!

דנה : ניקי הכנתי ויצא מעולה !!!!!!! תודה רבה

הרשם
עדכן
147 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי קודם כל רציתי להגיד לך ממש תודה רבה על המון מתכונים מעולים שלך! ובקשר למתכון הזה רציתי לשאול האם זה בסדר לאכול את הביצים שהם חיות ולא עברו אפייה( או בישול) בגלל חשש לחיידק סלמונלה… והאם זה מומלץ לאישה בהריון?!
תודה

הי..וסליחה על השעה..
האם ישרוד נסיעה של חצי שעה ואז להכניס ישר למקפיא עד סוף הארוחה?

הי ניקי. קודם כל תודה על אתר מדהים ואני משתמשת בו המון!, אני רוצה להפוך את זה לעוגה עגולה ליומולדת…איך הכי טוב לעשות? אעשה תחתית ומבחינת כמויות? והאם מתאים. תודה רבה רבה

ניקיל'ה תעשי בבקשה מתכון לפרפה שוקולד? תודה

כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה?

מזמן לא נכנסתי לפה לאתר, ועכשיו פתאום התחשק לי לבדוק מה נשמע אצלך, ניקי, אחרי שקראתי בדיוק ברסט כתבה על המהפך הנשי בעולם הקולינריה. אז ואללה, מבחינתי גם את הבאת את המהפך הזה אלינו. והפרפה הזה (הזאת?) פשוט ממחישה את זה. נרא הנפלא. אנסה בקרוב.

הדברים שלך התחילו לככב אצלי במטבח מאז שגיליתי את האתר
אבל רוב הקינוחים שלך חלביים
ולא מתאימים לסעודת שבת בשרית
יש עם מה להחליף את השמנת והחלב במתכון הזה?