פרפה חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פרפה חלבה ושוקולד לבן

פרפה חלבה ושוקולד לבן, איזה טעים! אי אפשר להפסיק לאכול זה טעים ברמות ביס אחרי ביס התבנית מתחסלת,
בצער רב רואים את התבנית מתרוקנת ואני רצה להכין עוד אחת ועוד אחת תאכלו יותר לאט בבקשה לא צריך לגמור הכל כל כך מהר. זהו בפעם הבאה אני מכינה כפול שישאר ליותר זמן או לפחות להחביא תבנית אחת…

אינגליש קייק

מרכיבים:

כוס שמנת מתוקה
כוס שערות חלבה וניל
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
2 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר


הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה, להמיס שוקולד וכף חלב לקרם אחיד.

להוסיף את החלבה לשוקולד להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד – חלבה לקצפת.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם החלבה אל הקצף.

3. להעביר אל התבנית ולהקפיא ללילה. לפני ההגשה לפזר שוקולד לפרוס ולהתענג…

5841 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אביבה אמינוב : ניקי שלום! יצא מעולה! את משהו משהו ניסתי הרבה דברים שלך והם יצאו טוב מאוד!

דנה : ניקי הכנתי ויצא מעולה !!!!!!! תודה רבה


140
תגובות

  הרשם  
עדכן
:-)

כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה?

אליהו

מזמן לא נכנסתי לפה לאתר, ועכשיו פתאום התחשק לי לבדוק מה נשמע אצלך, ניקי, אחרי שקראתי בדיוק ברסט כתבה על המהפך הנשי בעולם הקולינריה. אז ואללה, מבחינתי גם את הבאת את המהפך הזה אלינו. והפרפה הזה (הזאת?) פשוט ממחישה את זה. נרא הנפלא. אנסה בקרוב.

דסי

הדברים שלך התחילו לככב אצלי במטבח מאז שגיליתי את האתר
אבל רוב הקינוחים שלך חלביים
ולא מתאימים לסעודת שבת בשרית
יש עם מה להחליף את השמנת והחלב במתכון הזה?

סימה

תודה על התגובות המהירות! שבת נעימה! אוהבים אותך ניקי ממשפחת שושן!

סימה

שאלה נוספת, האם אחרי לילה במקפיא מאחסנים במקרר?

סימה

ניקי יקרה האם זה בסדר להשתמש במתכון הזה בחלבה מגוררת באותה כמות במקום בשערות חלבה?

1 7 8 9