פרפה חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פרפה חלבה ושוקולד לבן

פרפה חלבה ושוקולד לבן, איזה טעים! אי אפשר להפסיק לאכול זה טעים ברמות ביס אחרי ביס התבנית מתחסלת,
בצער רב רואים את התבנית מתרוקנת ואני רצה להכין עוד אחת ועוד אחת תאכלו יותר לאט בבקשה לא צריך לגמור הכל כל כך מהר. זהו בפעם הבאה אני מכינה כפול שישאר ליותר זמן או לפחות להחביא תבנית אחת…

אינגליש קייק

מרכיבים:

כוס שמנת מתוקה
כוס שערות חלבה וניל
100 ג’ שוקולד לבן
כף חלב
2 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה, להמיס שוקולד וכף חלב לקרם אחיד.

להוסיף את החלבה לשוקולד להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד – חלבה לקצפת.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם החלבה אל הקצף.

3. להעביר אל התבנית ולהקפיא ללילה. לפני ההגשה לפזר שוקולד לפרוס ולהתענג…

9869 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אביבה אמינוב : ניקי שלום! יצא מעולה! את משהו משהו ניסתי הרבה דברים שלך והם יצאו טוב מאוד!

דנה : ניקי הכנתי ויצא מעולה !!!!!!! תודה רבה

147
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

המתכון נראה לי סוף הדרך, אבל אני מפחדת מהביצים החיות….
אולי… בבקשה…. תמצאי לי משהו דומה בלי ביצים? אולי להקציף עוד שמנת? תודה!!

הדס

היי ניקי,

האפליקציה שלך כמעט הכי שימושית אצלי במכשיר, כל מתכון שלך, אליפות!!!!
רציתי לשאול, כמה מיכלי שמנת צריך למתכון?
תודה וחג שמח 🙂

יעל

היי:)

האם אפשר להכין כקינוח אישי בכוסות או לחילופין בתבניות סיליקון אישיות ולשחרר?

תמר

היי ניקי אני נוסעת לשבת ולוקחת איתי את העוגה…היא תמות בדרך לדעתך?

נעמה

היי ניקי,

נראה טעים מאוד, יש לי רק שאלה אחת, עד כמה הטעם של השוקולד הלבן מורגש כאן?

אני אישית לא הכי אוהבת שוקולד לבן אבל אם הוא משתלב ולא משתלט זה בסדר…

אולי אני יכולה לשים חצי חבילה או אם יש תחליף אחר?

אריאלה

בפרפה שוקולד וחלבה הביצים אינם מבושלות, אין בעיה ?

ליאור

היי ניקי, הכנתי עכשיו את הפרפה ואני קצת מודאגת שהרסתי את זה:(
1. התערובת של החלמונים והחלבה הייתה ממש סמיכה וכבדה ולא ממש הצלחתי להקציף את זה, זה היה יותר ערבוב מהקצפה.. אבל זה כן נהיה אחיד.. זה בסדר?
2. כשערבבתי את החלבה-שוקולד עם הקצפת זה יצא ממש נוזלי, וגם התערובת הסופית.. זה אמור להיות ככה? :