בננה מצופה שוקולד וסוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בננה מצופה שוקולד וסוכריות

בננה מצופה שוקולד וסוכריות

יש לי זיכרונות ילדות בתור ילדה קטנה הייתי עוזרת לאמא שלי לאפות עוגות במטבח ואיך שאהבתי ללקק ת’קערה ולאכול את כל השאריות לפעמים זה היה יותר טעים מהעוגה עצמה.
מי מאיתנו לא היה חוזר לילדות ? נדמה שהכל היה הרבה יותר פשוט וקל, מכיוון שאני כבר גדולה ולחזור לילדות אני לא יכולה אבל להתעסק עם שוקולד וללקק את הקערה אני כן יכולה, לכמה רגעים אני מרגישה שוב כמו ילדה קטנה ומצטרפים בדרך כלל הילדים וכולנו יורדים על הקערה בכיף ובעונג גדול.
קצת קרם שוקולד עושה כל כך טוב תנסו פעם להתלכלך משוקולד קצת פה ושם בלי להגזים זה כיף באמת.

מרכיבים:

4 בננות
מקלות קצרים / שיפודים
ממרח שוקולד

לציפוי:
סוכריות


הכנות:

1. לחתוך את הבננות לגודל הרצוי אני ממליצה לשלושה חלקים, לנעוץ בתוך כל בננה את המקל.

2. לחמם את הממרח שוקולד במיקרו בערך 15 – 30 שניות ולצפות כל בננה עם הממרח שוקולד ולהקפיא לחצי שעה.

3. להכין קעריות עם סוכריות ולטבול את הבננה המצופה.

הערות:
זה יופי של תעסוקה לילדים וטעים מאוד.

4560 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 


41
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה מזרחי

מה עושים עם שתי כפות השמן? הן כתובות ברכיבים אבל לא באופן ההכנה…

רינת

הי ניקי, לפני שינה משוטטת באתר האהוב עלי … זוממת להכין מחר בערב… רוצה לוודא שהבנתי נכון : מצפים בשוקולד , מייד טובלים בסוכריות ? מקפיאים/ מקרר עד התקשות ואז להוציא לאכול ?
לפי התגובות אני מבינה שאפשרי להכין בלילה ולהביא לגן בשישי בבוקר ? תודה יקירה מראש על העזרה !!!

חן

הי ניקי
אין כמו המתכונים שלך! ממליצה לכל מי שאני רק פוגשת
לגבי הבננה: יש אפשרות להכין שוקולד רק מקקאו וסוכר איכשהו, ללא ממרח וללא שוקולד?
תודה אשמח לתשובה

נמצ'ו

הי ניקי 🙂
על אף שקראתי את כל התגובות צריכה ממך עוד חידוד קטן:
את ממיסה שוקולד וטובלת את הבננה ואז מכניסה למקפיא לחצי שעה?
את מקפיאה את הבננות לפני שאת הטובלת כדי שהשוקולד יקרש? אם כן אז אפשר להכניס למקרר עד ההגשה ולדלג על שלב ההקפאה?
תודה!! :))

blondi

היי ניקי
במקרה קניתי היום בננות וזממתי על הנישנוש הזה.
הכנתי לילדים וגם לי כמובן הוספתי מיני כוסות עם חלב ואכלנו ישר מהמקפיא היה מפנק! כזה קל כזה מרשים!