בננה מצופה שוקולד וסוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בננה מצופה שוקולד וסוכריות

בננה מצופה שוקולד וסוכריות

יש לי זיכרונות ילדות בתור ילדה קטנה הייתי עוזרת לאמא שלי לאפות עוגות במטבח ואיך שאהבתי ללקק ת’קערה ולאכול את כל השאריות לפעמים זה היה יותר טעים מהעוגה עצמה.
מי מאיתנו לא היה חוזר לילדות ? נדמה שהכל היה הרבה יותר פשוט וקל, מכיוון שאני כבר גדולה ולחזור לילדות אני לא יכולה אבל להתעסק עם שוקולד וללקק את הקערה אני כן יכולה, לכמה רגעים אני מרגישה שוב כמו ילדה קטנה ומצטרפים בדרך כלל הילדים וכולנו יורדים על הקערה בכיף ובעונג גדול.
קצת קרם שוקולד עושה כל כך טוב תנסו פעם להתלכלך משוקולד קצת פה ושם בלי להגזים זה כיף באמת.

מרכיבים:

4 בננות
מקלות קצרים / שיפודים
ממרח שוקולד

לציפוי:
סוכריות

הכנות:

1. לחתוך את הבננות לגודל הרצוי אני ממליצה לשלושה חלקים, לנעוץ בתוך כל בננה את המקל.

2. לחמם את הממרח שוקולד במיקרו בערך 15 – 30 שניות ולצפות כל בננה עם הממרח שוקולד ולהקפיא לחצי שעה.

3. להכין קעריות עם סוכריות ולטבול את הבננה המצופה.

הערות:
זה יופי של תעסוקה לילדים וטעים מאוד.

13869 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

היי ניקי, נראה מהמם!
אני רוצה להכין לגן לאבא של שבת.
כמה “מנות” יוצאות מ 4 בננות?
תודה